Auto-gigant Ford is het nieuwste bedrijf dat enkele van zijn diversiteits-, gelijkheids- en inclusie (DEI) beleid heeft ingetrokken te midden van een groeiende beweging van de conservatieve campagnevoerder Robby Starbuck.

Starbuck’s campagne tegen woke DEI-beleid heeft momentum gewonnen in de loop van 2024. Zijn eerste successen tegen landbouwfabrikanten John Deere en Tractor Supply zijn uitgebreid naar grote bedrijven zoals Harley-Davidson en Lowe’s in de afgelopen weken.

Vrijheid-Lievende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

Net zoals anderen voor hen, heeft Ford beloofd om zich terug te trekken van de Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index, die werkgevers rangschikt op basis van hoe gastvrij ze zijn voor woke-initiatieven. Er zullen geen verdere donaties aan evenementen gerelateerd aan trots worden gedaan, terwijl de werknemersresourcegroepen zich uitsluitend zullen richten op het bedrijfsleven.

Bovendien zijn diversiteitsquota bij leveranciers of dealers opgeschort, terwijl Starbuck suggereerde dat de CEO had opgeroepen tot een “op verdienste gebaseerde aanpak” met “respect en beleefdheid naar alle ideologieën”.

“Dit is niet alles wat we willen, maar het is een geweldige start. We dwingen nu multibillion dollarorganisaties om hun beleid te veranderen zonder dat ze zelfs maar een bericht plaatsen, uit angst dat ze het volgende bedrijf zijn dat we blootleggen,” vertelde Starbuck zijn volgers op X. “We zullen blijven communiceren met onze bronnen in bedrijven die we blootleggen en rapporteren over degenen die zich niet aan de lijn houden. Ik kan beloven dat als we een tweede rapport moeten maken, het veel agressiever zal zijn.”

X Screenshot – Robby Starbuck

Velen hadden hoge lof voor Starbuck en zijn campagne.

X Screenshot – Michelle Lourdes
X Screenshot – Liberacrat

Andere gebruikers suggereren Starbuck… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/ford-becomes-latest-company-to-amend-dei-policies-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....