De wereldboltheorie is gefundeerd op vervalsingen en sprookjes. Het domein van de Bollebozen.

Om van een bol een vlak te maken moet er gigantisch worden gerotzooid met de kaarten en dat gebeurt dus ook. In onze droomwereld kun je de snelheden verdubbelen en de afstanden halveren en we denken dat we exact weten waar we mee bezig zijn met zijn allen. Als Jan het zegt, zegt Piet het ook, Marie hoort het aan en waarom zou ze een andere mening verkondigen. Ondanks het feit dat zij misschien denkt, dat ze het niet snapt, maar dat niet durft te uiten. Bang om voor domme debiel of erger te worden versleten. Zo houdt het apparaat ons al eeuwen onder controle en zo wordt de leugen automatisch de waarheid. Zo wordt het ook verklaarbaar waarom we meer dan een halve eeuw geleden op de maan zijn geland, dat niet meer aandurven, en dus maar beter Mars kunnen gaan koloniseren. De mensen geloven inmiddels nu werkelijk alle bullshit die je ze aan de neus hangt. Met je “atoombommen”.

Hier de introductie van de volgende video van Hervé Riboni.

Hallo!
In deze video gaan we de snelheid van de boot observeren en analyseren. We zullen bewijzen dat de officiële snelheid van de boot niet klopt.
Deze video volgt op de vorige video over afstanden waarbij we observeren dat de afstanden op de kaarten, in het bijzonder de afstanden in vogelvlucht, of hemelsbreed, ook ongeveer 50% afwijken. Dat wil zeggen dat de schaal van de afstanden op de kaarten twee keer zo groot is. Dit komt overeen met de afmetingen van de aardbol en hierdoor zijn afstanden twee keer te groot om hemelsbreed te reizen en de snelheden van vliegtuigen en boten zullen ook te hoog zijn, met afwijkingen tot en met 50%. Dat wil zeggen dat een vliegtuig dat officieel 900 km per uur vliegt in werkelijkheid 450 km/uur of minder haalt en dat een boot die met 25 knopen vaart – dat wil zeggen ongeveer 46 km/uur – in werkelijkheid in een rechte lijn maar de helft aflegt. Dus ik stel voor dat je de video over afstanden bekijkt om de truc volledig te begrijpen.

Tekst volgt nog.


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/09/02/de-huidige-wereldkaart-een-wirwar-van-vervalste-afstanden-foute-schalen-en-gemanipuleerde-snelheden/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....