Na Donald Trump is X/Twitter-eigenaar Elon Musk de man die liberalen meer woede doet beleven dan wie dan ook. Toen de eigenaar van SpaceX en Tesla het sociale mediabedrijf in oktober 2022 kocht, gingen de “in-groep” van linkse journalisten en activisten op Twitter tekeer.

Ze waren gewend geraakt aan een oneerlijk speelveld dat hen toestond om te spuien wat ze wilden, terwijl ze elke dissent konden onderdrukken. Gebruikers in het midden tot rechts verloren constant hun Twitter-accounts, omdat de woke progressieven massaal elke gebruiker rapporteerden die de heilige regels van modern linkse ideologie overtrad. “Misgendering,” zoals de lunatics de daad noemen waarbij naar een man als een man wordt verwezen, was een permanent verslagbare overtreding onder wat mensen “oud Twitter” noemen.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Toen Musk het overnam, begon het speelveld gelijk te trekken, en de linkerzijde is nooit over zijn woede heen gekomen over het verliezen van oneerlijke privileges die hen in staat stelden om het discours te controleren. Maar geen van hen heeft de soort macht die de Braziliaanse rechter Alexandre de Moraes heeft. Een hard-linkse autoritaire, Moraes bedreigt Twitter al maanden, en nu heeft hij in feite het hele platform verboden om in Brazilië te opereren.

Kan een rechter dat doen? Blijkbaar, ja, in Brazilië. Maar zoals Musk waarschuwt, is het veel erger dan dat. Moraes, die eigenlijk zwarte rechterlijke gewaden draagt die hem doen lijken op een puriteinse heksenjager (of op Darth Vader), bedreigt Braziliaanse burgers met $9.000 per dag aan boetes als ze toegang krijgen tot het nu verboden Twitter door elektronische middelen te gebruiken om de ban te omzeilen.

X Screenshot – Elon Musk

Het lijkt wel alsof niets de linkse mensen in het Westen kan overtuigen om een stap terug te doen van de rand van autoritaire fantasieën. Ze zijn zo woedend over wie dan ook of wat dan ook—maar vooral over niet-linkse mannen die terugpraten naar de moederstaat—dat ze niet te beredeneren zijn. Maar als hun diepste wensen voor overheidscensuur hier in Amerika werkelijkheid worden, zullen zelfs linkse mensen begrijpen wat ze hebben gedaan als ze in de goelag zitten, samen met de rest van ons deplorables.

Laten we de reactie op Musks post bekijken.

Het is goed om Lily Tang Williams te zien, die de culturele revolutie van Mao in China overleefde en nu Westerlingen smeekt om de mars naar het communisme te stoppen voordat het te laat is.

Ashley plaatst de nieuwe $9.000 per dag boete voor Braziliaanse Twitter-gebruikers in een scherpe perspectief:

X Screenshot – Ashley St. Clair

Gebruiker Wendy Patterson adviseert een hands-off benadering die de bevolking van Brazilië zou dwingen om hun eigen huis schoon te maken:

X Screenshot – Wendy Patterson

Mis je Ronald Reagan? Wij… Om de rest van dit verhaal te bekijken, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/elon-musk-warns-about-brazilian-crackdown-as-x-is-banned-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....