Vice-president Kamala Harris’ campagne staat voor een ongebruikelijke uitdaging: enthousiaste supporters die niet duidelijk kunnen definiëren waar ze staat over belangrijke kwesties. Terwijl ze haar standpunten over energie, gezondheidszorg en immigratie blijft verschuiven, laat Harris zelfs haar meest trouwe aanhangers in verwarring, maar toch loyaal, zoals gerapporteerd door de New York Post.

Op 59-jarige leeftijd heeft Harris het Democratische ticket van president Biden overgenomen, maar haar strategie lijkt meer gericht op het behagen van gematigde kiezers in swing-staten dan op het vasthouden aan haar oorspronkelijke beleid.

In 2019, als senator van Californië die zich kandidaat stelde voor de Democratische presidentsnominatie, deed ze gedurfde beloften: het afschaffen van particuliere ziektekostenverzekeringen, decriminalisering van illegale grensovergangen, het verbieden van fracking en het geleidelijk afschaffen van nieuwe op gas gestookte auto’s tegen 2035. Vandaag de dag zijn die standpunten grotendeels verlaten of afgezwakt in een duidelijke poging om haar aantrekkingskracht te verbreden.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzonden

Desondanks blijven veel kiezers in swing-staten toegewijd aan Harris, hoewel hun redenen vaak neerkomen op het feit dat ze simpelweg niet Donald Trump is.

Bijvoorbeeld, Aaliyah Dittman, een 20-jarige studente uit Pennsylvania, ziet Harris als gematigder op het gebied van immigratie. Ze geeft echter toe dat Harris zich moet onderscheiden van de Biden-administratie als ze meer duidelijkheid en geloofwaardigheid onder de kiezers wil winnen.

Harris, die ooit decriminalisering van illegale grensovergangen steunde en zich verzette tegen Trumps muur, spreekt nu over grensbeveiliging en het aannemen van meer Border Patrol-agenten, wat haar standpunt op zijn best onduidelijk laat.

Diezelfde ambiguïteit geldt voor haar milieubeleid. Harris heeft ooit een frackingverbod gepromoot en was een vroege supporter van de $2 biljoen Green New Deal. Sindsdien heeft ze echter haar standpunt over fracking omgebogen en vermijdt ze het om over klimaatwetgeving te praten.

Kiezers zoals McKenna Anderson, een junior aan de Universiteit van Michigan, en Anna Klein, een eerstejaars aan dezelfde universiteit, uiten twijfels over Harris’ toewijding aan milieukwesties en vermoeden dat de Democraten simpelweg hun toegevoegde waarde proberen te tonen wanneer ze deze onderwerpen bespreken.

Abortus blijft een belangrijk onderwerp voor veel van Harris’ supporters, maar zelfs hier is er onzekerheid.

Harris wordt algemeen erkend als pro-choice, maar haar specifieke beleid met betrekking tot reproductieve rechten is niet goed bekend, zelfs niet onder haar aanhangers. Voor sommigen, zoals Dittman, die de nadruk legt op reproductieve rechten en wapenveiligheid, zijn Harris’ vage beloften genoeg om hun stem veilig te stellen.

Anderen, zoals Brandyn Fragosa, een communicatiestudent uit Virginia, steunen Harris op basis van een brede overeenstemming met haar overtuigingen, ondanks dat ze geen opvallende beleidsstandpunten kunnen aanwijzen.

Uiteindelijk gaat deze verkiezing voor veel Harris-supporters niet om beleid. Het gaat om het voorkomen dat Trump terugkeert naar het Witte Huis.

Craig Wuest, een voormalige expert van het Pentagon, ziet Trump als de grootste bedreiging voor de democratie die hij ooit heeft meegemaakt. Pastor Tanesha Jordan Roberts, een Republikein uit Las Vegas, onderschrijft dit gevoel en benadrukt dat deze verkiezingen draaien om het herstellen van gezond verstand, niet om het debatteren over beleid.

Dit stuk werd geschreven door LifeZette News Staff op 2 september 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt met toestemming gebruikt.

Lees meer op LifeZette:
Magic Johnson’s Kamala Harris Comments Gesprekken op Sociale Media
CNN Interview Keert Tegen: Harris Struikelt, Trump Komt Dichtbij
Shark Tank’s Kevin O’Leary Blasts Harris’ Belastingplan: Een Bedreiging Voor De Amerikaanse Droom [VIDEO]


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de standpunten van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/kamala-harris-the-candidate-backed-by-confused-but-committed-voters/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....