In een vurig segment van The Megyn Kelly Show dat maandag werd uitgezonden, gaven vier gepensioneerde militaire leiders een vernietigende kritiek op de Democratische presidentiële kandidaat gouverneur Tim Walz van Minnesota, en beschuldigden hem ervan zijn militaire dienst en andere aspecten van zijn persoonlijke leven consequent verkeerd voor te stellen.

De leiding was in handen van Minnesota National Guard Command Sergeant Major (gepensioneerd) Paul Herr, die geen doekjes omhield als het ging om de geloofwaardigheid van Walz. “Hij is een terugkerende leugenaar. Hij liegt over alles! Hij liegt over dingen die geen zin hebben,” verklaarde Herr.

De controverse draait om Walz’s langdurige bewering dat hij een “gepensioneerde command sergeant major” is, een titel die hij naar verluidt bijna twee decennia heeft bekleed. Echter, Herr en zijn collega’s wezen erop dat Walz in feite een “gepensioneerde master sergeant” was, wat een rang lager is dan wat hij beweerde.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Deze verkeerde voorstelling was slechts een van de verschillende beschuldigingen die tegen Walz werden geuit, wat een patroon van bedrog schetst.

De gepensioneerde leiders stopten niet bij militaire claims. Herr beschuldigde Walz ook van het liegen over zijn rollen buiten het leger. “Hij zegt al die dingen zoals, ‘Ik was een voetbalcoach.’ Je was een assistent-coach, en je werd ontslagen vanwege een DUI waar je liegt over doofheid om te proberen je eruit te lullen,” verduidelijkte Herr, suggereerend dat Walz’ oneerlijkheid zich ook uitstrekt tot zijn burgerleven en professionele carrière.

Een ander significant punt van conflict was Walz’ bewering over het dragen van wapens “in oorlog.” Volgens de critici is Walz nooit ingezet in een conflictgebied, wat zijn claims over oorlogsservice tegenspreekt.

Deze specifieke controverse was eerder door de Harris-Walz campagne behandeld, waarbij werd gesteld dat Walz zich “verkeerd had uitgedrukt,” een claim die Walz zelf later toeschreef aan grammaticale fouten en gepassioneerd spreken in een CNN-interview.

Bovendien had Herr bezwaar tegen Walz’ verklaringen over zijn gezinsleven, met name zijn claims over het gebruik van in-vitrofertilisatie om zijn kinderen te verwekken.

Herr corrigeerde die bewering en merkte op dat Walz’ vrouw in feite intra-uteriene inseminatie had gebruikt – een andere vruchtbaarheidsbehandeling.

“Ik bedoel, het is gewoon een terugkerende leugen na de andere. Ze blijven zich opstapelen, en uiteindelijk kun je niet genoeg dekens presenteren om het te verbergen,” concludeerde Herr, wat wijst op een diepgewortelde frustratie met wat hij beschouwt als een aaneenschakeling van onwaarheden van de gouverneur.

Deze beschuldigingen van gerespecteerde voormalige senior leiders van de Minnesota National Guard werpen een schaduw over Walz’ campagne en roepen ernstige vragen op over zijn integriteit en waarheidsgetrouwe handelen.

Nu de presidentiële race op gang komt, blijft het nog te bezien wat de impact van deze beschuldigingen zal zijn op de kandidatuur van Walz, maar ze vormen zeker een uitdaging terwijl hij probeert het vertrouwen van kiezers op nationaal niveau te winnen.

Je kunt de hele aflevering van The Megyn Kelly Show hieronder bekijken:

[embedded content]

Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/tim-walz-exposed-by-megyn-kelly-and-four-veterans-who-served-with-him-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....