Kamala Harris vertrok maandagmorgen vanaf Joint Base Andrews, op weg naar Detroit, Michigan, voor een campagnebezoek op Labor Day met vakbondsleiders.

De reis, onderdeel van de voortdurende inspanningen van de Biden-Harris administratie om steun te krijgen van de arbeidersklasse, was meer theatriek dan inhoud.

De roekeloze beleidsmaatregelen van het Biden-Harris regime, vooral hun obsessie met een mandaat voor elektrische voertuigen en hun open-deur immigratiebeleid, hebben zware klappen uitgedeeld aan vakbonden in het hele land.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzendklaar

Vakbondbanen verdwijnen sneller dan de administratie kan doen alsof ze om hen geeft. Zelfs Shawn Fain, de UAW-baas, kon niet verbergen dat de meeste vakbondsleden hun steun in plaats daarvan achter president Trump gooien. Het is niet moeilijk te zien waarom. De arbeidersklasse is voeden beloften zonder inhoud, terwijl banen verdwijnen en levensonderhoud werd bedreigd, zoals gerapporteerd door de Gateway Pundit.

Toen Harris het podium in Detroit betrad, gaf ze een behoorlijke show—compleet met een gênante stedelijke accent dat bij het publiek de wenkbrauwen deed fronsen. “Je moet een vakbondslid bedanken voor ziektevakantie! Je moet een vakbondslid bedanken voor betaald verlof! Je moet een vakbondslid bedanken voor vakantietijd!” schreeuwde ze, in wat alleen maar kan worden omschreven als een van haar meest ongemakkelijke pogingen tot vleierij tot nu toe.

Harris’ toespraak veranderde al snel in een bizar spektakel, meer geschikt voor een comedyshow dan een serieuze politieke bijeenkomst. Ze sloot af met een geforceerde lach en zei: “Laten we gewoon de volgende 64 dagen doorkomen, wat dacht je daarvan!? HA HA HA HA HA!” Als dit is wat de administratie beschouwt als outreach, is het geen wonder dat de vakbonden zich van hen afwenden.

Harris’ wanhopige poging om contact te maken met de kiezers viel flat, terwijl haar overdreven accent en losgezongen retoriek alleen maar dienden om de mensen van wie ze probeerde steun te krijgen, te vervreemden. In plaats van de echte problemen aan te pakken die de arbeidersklasse teisteren, greep ze naar lege slogans en afgezaagde clichés. De administratie lijkt meer geïnteresseerd in foto-ops dan in het oplossen van de problemen waar dagelijkse Amerikanen mee te maken hebben. Het is een treurige zaak wanneer het beste dat de vice-president kan bieden een slechte imitatie is van een stedelijk accent, een paar geforceerde lachen, en holle platitudes.

Terwijl de dagen verstrijken voor de volgende verkiezingen, wordt de kloof tussen de Biden-Harris administratie en de arbeidersklasse Amerikanen die ze beweren te vertegenwoordigen alleen maar groter. De vakbonden, ooit een betrouwbare basis, kijken nu ergens anders naar leiderschap dat hun behoeften werkelijk begrijpt en aanpakt.

Dit stuk is geschreven door LifeZette News Staff op 2 september 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt gepubliceerd met toestemming.

Lees meer op LifeZette:
Shark Tank’s Kevin O’Leary Blast Harris’ Belastingplan: Een Bedreiging Voor De Amerikaanse Droom [VIDEO]
Gijzelingsonderhandelingen Op De Rand: Biden Weegt In [VIDEO]
Brand Verwoest Historische Kerk Van Saint-Omer, Klokkentoren Valt In [VIDEO]

De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/harriss-fake-detroit-accent-backfires-spectacularly-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....