Vandaag kwam op de redactie van onze krant een bericht binnen van de CEO van Rumble, Chris Pavlovski. Zoals we weten is Rumble een alternatief voor vele andere platforms, die zwaar worden gecensureerd. Over meneer Pavlovski is niet zoveel te vinden, behalve dat hij een Canadees is, zakenman en een grote fan van Donald Trump. We hebben het herderlijk schrijven van deze succesvolle entrepeneur voor u vertaald.

Vrijheid van meningsuiting onder vuur – Een notitie van de CEO van Rumble

Beste Rumble-gebruikers,

Normaal gesproken stuur ik geen berichten naar onze gebruikers via e-mail, maar er zijn rode lijnen overschreden. Er zijn grote ontwikkelingen geweest op het gebied van vrijheid van meningsuiting en ik vind het belangrijk om iedereen te laten weten wat er aan de hand is en hoe je Rumble kunt helpen.

Rumble is niet langer beschikbaar voor de burgers van Brazilië en sluit zich aan bij de gelederen van Frankrijk, Rusland en China. Uit berichten in de media blijkt dat Brazilië niet langer de X van Elon Musk heeft vanwege aanvallen op de vrijheid van meningsuiting door Alexandre De Moreas, een rechter van het Braziliaanse Hooggerechtshof.

Wereldmachten willen geen Rumble, ze willen geen X, ze willen geen Telegram en ze willen geen Truth Social. Ze willen informatie controleren, maar onze bedrijven laten dat niet toe.

Er zijn geen andere grote bedrijven die vechten voor vrijheid zoals wij. We hebben er alles voor op het spel gezet en de CEO van Telegram is er onlangs voor gearresteerd.

Adverteerders boycotten onze bedrijven om te proberen onze economische levensader af te snijden, maar ze onderschatten onze steun onder de mensen.

De mensen houden ons in leven en houden ons op de been.

Als je ons wilt helpen, word dan lid van Rumble Premium. Als Rumble Premium groot genoeg wordt, help je ons het spel te veranderen en te vechten voor de vrijheid van meningsuiting.

We bieden ook een speciale korting van $ 10 voor nieuwe jaarabonnees wanneer ze de promotiecode “brazilië” gebruiken.

Chris Pavlovski
Voorzitter en CEO van Rumble


Een bedelbrief dus. Je verwacht het niet.

Na wat graafwerk kwam toch de aap uit de mouw. Rumble is eenvoudig gecontroleerde oppositie, een katvanger voor iedereen die al overal is weggetrapt. Er zullen spoedig meer landen volgen die dit platform de nek omdraaien.

Rumble werd geboren dankzij een grote investering van ene Peter Thiel. Die had al eerder succes geboekt met investeringen in Facebook en Paypal. Facebook is door DARPA/CIA opgezet op militaire leest geschoeid en vervolgens vrijgegeven om miljarden mensen van alle soorten van privacy te beroven. Fijne vent, die Thiel, vrind van Trump.

Als je nog wat verder graaft dan zie je zijn naam opduiken in de Steering Committee van de Bilderberg Groep. Hij is de grote promotor van zijn nep-kindje: Artificial Intelligence. U snapt dan wel dat van uw privacy bij Rumble ook geen spaan heel blijft. Het apparaat in volle glorie; je wordt óf door zijn hond , óf door zijn kat gebeten.

Hier nog wat meer wetenswaardigheden over deze oorlogshitser:

https://www.theguardian.com/world/article/2024/jun/01/bilderberg-meeting-spain

met de titel: War, AI and more war: the 2024 Bilderberg agenda is sure to set off alarm bells.


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/09/05/rumble-verboden-in-rusland-zal-wel-een-goede-reden-voor-zijn/

.


Een gedachte over “Rumble verboden in Rusland. Zal wel een goede reden voor zijn..”
  1. Bronbestrijding dient zich te richten op Bilderbergers met maximale vuurkracht. Spreekwoordelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....