Het is te ranzig voor woorden, maar Caroline van der Plas heeft zich vandaag echt van haar slechtste kant laten zien. De leider van regeringspartij BBB weigerde namelijk om rustig even te praten met ON! De reden? Ze heeft ‘gehoord’ dat er niet-frisse mensen zouden zijn bij ON! (met dank aan de zwartmakerij door Arnold Karskens). Wat is dit voor walgelijk gedrag?!

Als je meer bewijs wilt zien dat het een goede zet was van ON! om Karskens eruit te zetten, nou, dan hoef je eigenlijk alleen maar even zijn verdachtmakingen te bekijken aan het adres van ON!-mensen. Die zouden volgens hem namelijk hartstikke racistisch en/of antisemitisch en/of discriminerend en/of immoreel zijn. Het is te walgelijk voor woorden dat de man dit soort ranzige trucjes gebruikt om de omroep te beschadigen – trucjes die tot voor kort alleen door het kartel gebruikt werden – maar blijkbaar is hij echt zo ontzettend zielig dat hij dit nodig acht.

Dat is al erg genoeg. Maar wat dit allemaal nog veel erger maakt is het nieuws dat Caroline van der Plas zich opeens ook tegen de omroep keert. Verslaggever Jonathan Krispijn schrok zich vandaag rot toen hij haar een paar vragen wilde stellen, en zij hem nul op het rekest gaf. Dit omdat ze hoegenaamd gehoord heeft dat er ‘antisemieten’ en ‘racisten’ bij ON! zouden zitten.

Caroline van der Plas opent de aanval op Ongehoord Nederland.

De manier waarop ze haar houding verandert nu de macht lonkt is zeer zorgwekkend. Óók boeren zitten nog in onzekerheid en om dan een omroep die de boeren steunt nu af te vallen is niet chiqué.

Let wel, Jonathan – die publiekelijk gezegd heeft een sleutelrol te hebben gespeeld in de beweging tegen Karskens – is a) een man met een donkere huidskleur en b) een man met een Joodse achtergrond.

“De manier waarop [Van der Plas] haar houding verandert nu de macht lonkt is zeer zorgwekkend,” schrijft Krispijn volkomen terecht bij beelden van de knettergekke actie van de BBB-führer. “Oók boeren zitten nog in onzekerheid en om dan een omroep die de boeren steunt nu af te vallen is niet chique.”

Dat is nog zachtjes uitgedrukt. Wat Van der Plas doet is ronduit wanstaltig. Natuurlijk, verschillende mensen – ook van rechts – kunnen een verschillende mening hebben over wat er gebeurd is bij ON!

Maar wat Van der Plas hier doet heeft daar niets mee te maken. Dit is wanstaltig. Ze gaat totaal mee in de zwartmakerij en keert ON! gewoon haar rug toe. Niet op basis van feiten, maar puur en alleen op basis van verdachtmakingen – verdachtmakingen afkomstig van een man die boos is omdat hij eruit is gezet… en die ze vervolgens naar het hoofd slingert van een man met een Joodse achtergrond én een donkere huidskleur.

Knettergek. Gelukkig is er een heel goede manier om hierop te reageren. Alle rechtse, onafhankelijk denkende, populistische, trotse, patriottische Nederlanders moeten per direct lid worden van ON! Dit soort wangedrag van Van der Plas is totaal onacceptabel. 
Weldenkende Nederlanders moeten zich daartegen verzetten. En dat kan op één héél effectieve manier: lid worden. Vandaag nog. Want alleen dát maakt duidelijk aan de Haagse kartellianen dat dit soort walgelijke tactieken niet getolereerd worden in het nieuwe Nederland. Het Nederland van na november 2023.

Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/media/walgelijk-arrogante-caroline-van-der-plas-besmeurt-omroep-on-ik-praat-even-niet-met-jullie

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....