Conor McGregor, de bekende UFC-figuur, heeft zijn ambities aangekondigd om de volgende president van Ierland te worden, waarbij hij zichzelf positioneert als de “enige logische keuze” voor de rol.

Ondanks dat hij nu een weelderige levensstijl in de Verenigde Staten leeft, blijft McGregor diep patriottistisch over zijn Ierse afkomst.

Zijn presidentiële ambities komen na publieke steun van Elon Musk in het verleden.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks naar Uw Huis Verzonden

McGregor, bekend om zijn uitgesproken politieke standpunten, heeft eerder controverse doen oplaaien, vooral tijdens de rellen in Dublin na het steken van drie kinderen en een verzorger vorig jaar, zoals gerapporteerd door The Daily Mail.

De huidige Ierse president Michael D. Higgins wordt verwacht in oktober volgend jaar verkiezingen aan te vragen, en McGregor lijkt vertrouwen te hebben dat het Ierse publiek hem zal steunen in zijn bieding voor het presidentschap.

Ondanks dat hij geen formele ervaring in de politiek heeft, heeft McGregor aanzienlijke financiële successen genoten buiten de UFC, met name via zijn whiskymerk, Proper Twelve, en andere ondernemingen.

10 jul 2021; Las Vegas, Nevada, VS; Conor McGregor beweegt in voor een hit tegen Dustin Poirier tijdens UFC 264 in T-Mobile Arena. Verplichte krediet: Gary A. Vasquez-Imagn Images

Nu heeft hij zijn visie voor Ierland uiteengezet via een sociale mediapost op X, waar hij beloofde gedurfde actie te ondernemen als hij gekozen wordt.

In zijn bericht verklaarde McGregor: “Als president heb ik de macht om de Dáil [de Ierse regering] bijeen te roepen en deze te ontbinden. Ik zou alle antwoorden hebben die de mensen van Ierland zoeken van deze dieven van de werkende man, deze verstoringen van de eenheid van het gezin, deze vernietigers van kleine bedrijven, en ga zo maar door!”

Hij vervolgde met te verklaren dat de huidige leiding, die hij “charlatans” noemde, opgeroepen zou worden om verantwoording af te leggen aan het volk. “Ik zou het voor het eind van de dag gedaan hebben. Of ik zou geen andere keuze hebben dan de Dáil volledig te ontbinden. Stop de trein totdat. De mensen van Ierland verdienen de antwoorden die ze zoeken. Punt.”

McGregor verduidelijkte verder: “Ierland heeft een actieve president nodig die geheel in dienst staat van de mensen van Ierland. Dat ben ik. Ik ben de enige logische keuze. 2025 komt eraan…” Zijn uitspraken weerspiegelen zijn verlangen naar een leiderschapsvernieuwing en een toewijding aan het uitdagen van de status quo in de Ierse politiek.

Fans van de MMA-ster kwamen snel in actie achter McGregor’s gedurfde uitspraken, waarbij verschillende hun steun uitten voor zijn potentiële kandidatuur voor het presidentschap.

Onder degenen die hem steunen is Andrew Tate, een controversieel figuur die juridische problemen heeft gekend in Roemenië. Tate reageerde op McGregor’s post met de uitspraak: “Mijn grootvader komt uit Limerick. Ik heb het Ierse paspoort. Ik zal voor je stemmen. We moeten iets doen voordat het te laat is.”

Echter, terwijl McGregor’s politieke ambities aandacht krijgen, onthulde hij ook plannen om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC-octagon.

De vechter herstelt nog steeds van een aanzienlijke blessure en staat voor de uitdaging om zijn sportcarrière in balans te houden met zijn nieuwe politieke doelen.

Dit stuk is geschreven door LifeZette News Staff op 5 september 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt gebruikt met toestemming.

Lees meer op LifeZette:
Ex-Hochul Deputy Chief Betrapt bij FBI-inval, Arrestaties Gedaan [VIDEO]
Harris’ Nep Detroit Accent Faalt Spectaculair [VIDEO’S]
Beer Aanvalt Trainer, Angstaanjagend voor Publiek van Kinderen, Ouders [VIDEO]


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/ripples-across-ireland-conor-mcgregor-hints-at-major-shift/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....