Josh Sigurdson rapporteert over de recente introductie van saRNA-vaccins, die in staat zijn zichzelf te repliceren en het lichaam om te vormen tot een “vaccinmachine”. Japan is momenteel bezig met de uitrol van deze geavanceerde technologie, terwijl er in het land steeds meer protesten zijn tegen de druk om nog meer vaccinaties te ontvangen.

In november 2023 kreeg deze technologie goedkeuring van de Japanse regering, wat leidde tot veel controverse. Desondanks wordt deze technologie onderzocht en ter goedkeuring voorgelegd aan verschillende landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Dit gebeurt in een tijd waarin angstcampagnes over “vogelgriep” en Monkeypox, dat in wezen gordelroos is veroorzaakt door de dodelijke injecties, de ronde doen. Daarnaast zijn er ook campagnes over muggen en de zogenaamde “luiaardkoorts”.

Tegelijkertijd heeft de CDC aangekondigd dat baby’s in hun eerste negen maanden drie covid-injecties moeten krijgen als onderdeel van het nieuwe vaccinatieschema. Dit is opmerkelijk, aangezien er geen goedgekeurde covid-vaccins zijn voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit betekent dat baby’s zonder deze drie inentingen niet als “up-to-date” worden beschouwd, wat in sommige gevallen kan leiden tot het afnemen van de kinderen van hun ouders. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling.

Voor meer informatie en updates kun je terecht op [World Alternative Media](https://worldaltmedia.podbean.com/).

Heb je vragen, tips of wil je meedoen? Neem contact op met Het Andere Nieuws via vriendenplek.email. Daarnaast zijn er op Het Andere Nieuws inmiddels meer dan 400 documentaires met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/nieuw-zelfreplicerende-vaccins-de-waarheid-over-sarna-nieuw-vaccinatieschema-voor-babys-nederlands-ondertiteld/

.


Een gedachte over ““Revolutionaire zelfreplicerende vaccins onthuld! | De feiten over saRNA! | Innovatief vaccinatieschema voor baby’s!”.”
  1. Onderstaande verzetsbrief verspreiden is mijns inziens zéér belangrijk=======>

    De agenda is er op gericht de blanke bevolking te doden. Nederland is bezet sinds al zeker 2017 en de precisiewapens waarmee het WEF en BlackRock uitroeiing voorstaan heten ‘pricision medicines’ en zijn ontworpen om te doden. De term ‘antimicrobial resistance’ houdt in dat uw natuurlijke afweer wordt afgebroken en depopulatie plaatsvindt door afnamen van de natuurlijke weerstand. Een tweeledig doel met verdiensten voor big farma en depopulatie met miljarden op termijn. Tussen de sterren de brief van de landverrader Bruno Bruins. Overigens vindt het verzet een autochtone bevolking van tien miljoen stabiel nog niet zo gek. Verspreidt deze brief van Bruno Bruins in brede kring als basis voor de tribunalen!!! Tussen sterren de brief van Bruno Bruins.
    *****************************
    Ministry of Health, Welfare and Sport (afzender Bruno Bruins)

    World Economic Forum
    Børge Brende
    President
    91-93 route de la Capite
    CH-1223 Cologny/Geneva
    Switzerland (geadresseerde)

    International Affairs
    Parnassusplein 5
    2511 VX The Hague
    The Netherlands
    http://www.rijksoverheid (adres afzender)

    Our reference
    126-48010-170832-IZ (referentie in databases van rijksoverheid)

    Date: – 7 DEC. 2017
    Subject Invitation Steward System Initiative on the Future of
    Health and Healthcare (onderwerp)

    Dear mr. Brende,

    Thank you very much for the invitation te engage in the World Economic Forum Health agenda as a Steward of the System Initiative on the Future of Health an Healthcare. With pleasure I accept the role of Steward. I would like to nominate ms. Angelique Berg, director public health, as senior deputy.

    It would be my pleasure to engage with the members of the System Initiative Stewards Community to strengthen collaborative efforts to address the global issues,suchs as value in healthcare, antimicrobial resistance and precision medicine.

    I look forward to continuing the fruitfull cooperation between the Netherlands ministry of Health, Welfare and Sport and the World Economic Forum.

    Yours sincerely,

    (was getekend Bruno Bruins)

    **********
    Conclusie: Al in 2017 werd door de oorlogsmisdadigers inzake democide met biowapens reeds voorzien in datafraude ter afdekking van de door hen uit te voeren acties onder regie bij Dick Schoof c.s.

    PS Verspreiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....