Voormalig RINO-congresslid Liz Cheney’s eerdere opmerkingen over Kamala Harris zijn weer opgedoken nadat ze Kamala Harris voor de presidentverkiezingen steunde.

Cheney, de oudste dochter van een man die het meest bekend staat om per ongeluk iemand te hebben neergeschoten tijdens een jachtongeluk, heeft haar steun voor Harris aangekondigd tijdens een evenement in North Carolina.

“Als een conservatief, als iemand die in en om de grondwet geeft, heb ik hier diep over nagedacht, en vanwege het gevaar dat Donald Trump vormt, stem ik niet alleen niet op Donald Trump, maar ik zal stemmen op Kamala Harris,” zei ze tegenover de aanwezigen aan de Duke University.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Ondanks een jarenlange afkeer van de voormalige president, heeft Cheney traditioneel ook geen warme gevoelens geuit voor zijn Democratische rivaal. Minuten na haar aankondiging deelde de Trump-campagne een clip uit 2020 waarin Cheney Harris beschreef als “meer naar links dan Bernie Sanders en Elizabeth Warren” en een “radicale liberale”.

Ondertussen schreef Cheney op wat toen Twitter was op 11 augustus 2020. “Kamala Harris is een radicale liberale die belastingverhogingen wil doorvoeren, wapens en zorgverzekering wil afschaffen, en de omvang en macht van de federale overheid wil laten exploderen. Ze wil Amerika recreëren naar het voorbeeld van wat er op de straten van Portland & Seattle gebeurt. We zullen haar die kans niet geven.”

X Screenshot – Liz Cheney

Velen op sociale media merkten op dat Cheney’s vernederende nederlaag in de voorverkiezingen tegen een door Trump gesteunde tegenstander in 2022 een reden kan zijn voor haar rhetorische verschuiving naar links.

X Screenshot – Trumps Garbageman
X Screenshot – Booker9e

Anderen merkte een correlatie op tussen… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/liz-cheney-once-described-kamala-harris-as-a-radical-liberal-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....