Danica Patrick gaf onlangs haar fans een kijkje in haar tijd op het jaarlijkse Burning Man-festival, en het was niets minder dan opvallend. De 42-jarige racelegende, die de weg heeft geplaveid voor vrouwen in de motorsport, deelde haar ervaring op Instagram, gekleed in enkele behoorlijk onthullende outfits, zoals gerapporteerd door de Daily Mail.

Hoewel Patrick het meest bekend is om haar prestaties op het racecircuit, toont dit laatste avontuur aan dat ze ook buiten het circuit net zo comfortabel is, en zelfs een kus deelde met een mysterieuze man tijdens haar wilde tijd in de woestijn van Nevada.

“Verbrand baby, verbrand!” captionde Patrick enthousiast één post, waarin ze de opwinding van de beruchte “verbranding van de man” op het festival beschreef.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Jouw Huis Verzendt

Ze noemde het de beste vuurwerkshow die ze ooit gezien had en schilderde een levendig beeld van haar week op Burning Man. Tussen de adembenemende luchten, avant-gardistische kunstinstallaties, en DJ-sets die de klok rond gaan, was het een week vol avontuur.

Ze vervolgde: “Hele warme dagen, koude nachten, en de meest geweldige mensen. Of je nu op normale uren wakker bent of helemaal achterstevoren, er is altijd iemand om contact mee te maken.”

Het lijkt erop dat Danica de razendsnelle wereld van racen even heeft ingewisseld om te genieten van de eclectische cultuur van Burning Man, een evenement dat altijd het onverwachte naar voren brengt.

Danica Patrick (13) wordt geïntroduceerd voor de 102e editie van de Indianapolis 500 op de Indianapolis Motor Speedway op zondag 27 mei 2018. De 102e Editie Van De Indy 500 Op De Indianapolis Motor Speedway Op Zondag 27 Mei 2018

Alsof haar levendige berichten nog niet genoeg waren, nam Patrick ook even de tijd om na te denken over het gemeenschapsaspect van het evenement, schrijvend: “In stof vertrouwen we,” verwijzend naar de harde, stoffige omstandigheden van de woestijn. Gedurende een week transformeert Burning Man in een alternatieve realiteit, waar geld betekenisloos is, en de valuta knuffels en menselijke connectie zijn. Ongeveer 80.000 festivalgangers verzamelden zich in Nevada voor het evenement van 2024, dat plaatsvond van 25 augustus tot 2 september.

Maar het is niet allemaal zorgeloos festivalplezier geweest voor Patrick de laatste tijd. Vorige maand opende de voormalige IndyCar- en NASCAR-coureur zich over haar beslissing om borstenimplantaten te laten plaatsen tijdens haar racecarrière in 2014. Destijds dacht ze dat de beslissing haar uitstraling zou verbeteren en haar vrouwelijker zou laten voelen.

Echter, in 2022 onthulde Patrick dat ze borstenimplantaatziekte had ontwikkeld, wat haar ertoe bracht deze te laten verwijderen. Ze deelde openhartig hoe, ondanks dat ze aanvankelijk dacht dat het haar “sexier” maakte, de realiteit verre daarvan was.

Patrick legde uit dat haar symptomen in de loop van de tijd verergerden en haar gezondheid een duik nam, wat haar leidde tot de beslissing om de implantaten te laten verwijderen. Ze gaf toe dat het even duurde voordat ze volledig herstelde. Toch lijkt de racer die festivalganger is geworden, de laatste tijd in uitstekende stemming te zijn, wat aantoont dat niets haar lang kan tegenhouden.

Dit stuk is geschreven door het LifeZette Nieuws Team op 6 september 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt gebruikt met toestemming.

Lees meer op LifeZette:
Detroit Chaos Erupts: Green Day Verlaat Het Podium Halverwege De Set [KIJK]
Een Andere Democraat Verlaat Het Schip: Trump’s 2024 Momentum Bouwt Op [KIJK]
Golven Door Ierland: McGregor Geeft Aan Een Grote Verschuiving


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM Nieuws. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/danica-patrick-gets-bold-at-burning-man-flaunts-skin-and-kisses-mystery-man/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....