De Londense advocatenbalie (SRA) heeft een onderzoek gestart naar de Vlaamse advocaat B.D.M. Er wordt beweerd dat hij heeft geprobeerd om 1 miljoen dollar te stelen van een cliënt. Deze schokkende beschuldiging heeft de juridische wereld op zijn kop gezet.

B.D.M., voorheen de baas van het gerenommeerde advocatenkantoor Clifford Chance, wordt ervan beschuldigd een mail te hebben gestuurd naar zijn cliënt met het verzoek om het geld over te maken naar een andere partij. Maar in plaats van het rekeningnummer van die partij te gebruiken, zou hij zijn eigen persoonlijke rekeningnummer hebben opgegeven. Een brutale en gewaagde zet, als de beschuldigingen waar blijken te zijn.

Toen het bedrog aan het licht kwam, werd B.D.M. onmiddellijk ontslagen door Clifford Chance. De Londense Balie nam de zaak over en heeft nu besloten om hem voor de disciplinaire commissie te vervolgen. Het proces belooft een spannende en spraakmakende gebeurtenis te worden in de juridische wereld.

De betrokken advocaat weigert commentaar te geven op de beschuldigingen. Zijn verdedigingsteam heeft beloofd om een reactie te geven, maar tot nu toe hebben ze het stilzwijgen bewaard. Het is duidelijk dat deze zaak nog lang niet ten einde is en dat er nog veel onthullingen en verrassingen te wachten staan.

De Londense advocatenbalie is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te laten zegevieren. Het vermoeden van onschuld geldt nog steeds, maar als de beschuldigingen waar blijken te zijn, zal B.D.M. zeker de gevolgen moeten dragen voor zijn daden. De juridische wereld kijkt gespannen toe terwijl deze zaak zich ontvouwt en de waarheid aan het licht komt.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240906_96823983

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....