Op een vroege zaterdagochtend in Hingene (Bornem) vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de N16. Helaas waren er drie slachtoffers te betreuren. Twee jonge vrouwen, van slechts 19 en 20 jaar oud, liepen ernstige verwondingen op. Gelukkig raakte de 18-jarige bestuurder slechts lichtgewond. Het is een tragisch incident dat de gemeenschap diep heeft geschokt.

Het ongeval vond plaats rond 5 uur in de ochtend, net na het kruispunt van Mc Donald’s richting Sint-Niklaas. Op dit moment is de oorzaak van het ongeval nog onduidelijk. Volgens Dirk Van de Sande, woordvoerder van de politiezone Rivierenland, verloor de jonge bestuurder om onbekende redenen de controle over zijn voertuig. Dit resulteerde in een crash in de middenberm van de weg.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, met twee ambulances en twee mug-teams. De twee zwaargewonde slachtoffers werden overgebracht naar het UZ Antwerpen. Gelukkig hoefde de brandweer niemand uit het voertuig te bevrijden. Vanwege het ongeval werd de N16 richting Sint-Niklaas afgesloten vanaf de Eikevlietbaan en de Spuistraat, wat leidde tot urenlange verkeersproblemen.

Na het schoonmaken van het wegdek kon de politie de gewestweg rond 9 uur weer vrijgeven. Het is een trieste gebeurtenis die laat zien hoe belangrijk het is om altijd voorzichtig te zijn op de weg. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun families, die nu moeten omgaan met de gevolgen van dit tragische ongeval.

One liner: Een vroege ochtendrit eindigt in een tragedie op de N16 in Hingene, met drie slachtoffers en een gemeenschap in rouw.

Punchline: Het leven kan in een oogwenk veranderen, wees altijd alert op de weg.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240907_92536629

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....