Matt LeBlanc, de 57-jarige ster die het beste bekend is om zijn rol als Joey Tribbiani in de iconische jaren ’90 sitcom “Friends,” werd recentelijk gezien in een zeldzame publieke verschijning sinds de heengang van zijn co-ster Matthew Perry.

Op vrijdag bezocht LeBlanc een autoshowroom in het San Fernando Valley gebied van Los Angeles, wat zijn eerste openbare waarneming sinds december markeert.

De uitje komt maanden nadat de entertainmentindustrie werd geschokt door de dood van Matthew Perry, die op 28 oktober dood werd aangetroffen in zijn huis in Pacific Palisades door een fatale ketamine-overdosis, zoals bevestigd door het kantoor van de medische examinator van Los Angeles County.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks naar Je Huis Verzonden

Perry’s dood is een aanzienlijke klap geweest voor fans en collega’s, met LeBlanc en de rest van de “Friends” cast die publiekelijk hun diepe verdriet hebben geuit.

13 september 2003; Los Angeles, CA; Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc tijdens de opening van de 55e jaarlijkse Emmy Awards in Los Angeles. Verplichte credit: Robert Hanashiro/USA TODAY-USA TODAY NETWORK

LeBlanc, gekleed in een ontspannen ensemble van een zwart T-shirt, donkere jeans, donkere sneakers en een marineblauw pet, leek aanzienlijk anders dan in zijn dagen als de charismatische hartenbreker.

Deze publieke verschijning is opmerkelijk omdat hij een van de laatste van de “Friends” cast was— die onder anderen Jennifer Aniston, Courteney Cox en David Schwimmer omvat— om publiekelijk gezien te worden na de tragische dood van hun vriend.

De cast van “Friends” Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston en David Schwimmer op de 54ste Emmy Awards in het Shrine Auditorium in 2002

Na Perry’s dood ging LeBlanc naar Instagram om zijn verdriet te delen, met een ontroerende eerbetoon die luidde: “Matthew. Het is met een zwaar hart dat ik vaarwel zeg. De tijden die we samen hadden zijn oprecht onder de favoriete tijden van mijn leven. Het was een eer om het podium met je te delen en je mijn vriend te noemen. Ik zal altijd glimlachen als ik aan je denk en ik zal je nooit vergeten. Nooit. Verspreid je vleugels en vlieg broeder, je bent eindelijk vrij. Veel liefde…. En ik neem aan dat je de 20 dollar houdt die je me verschuldigd bent.”

Bovendien deelde LeBlanc memorabele foto’s van “Friends,” inclusief een emotionele afbeelding van hun laatste aflevering opname in 2004, die de hechte band weergeeft die de cast zowel op als naast het scherm deelde.

In oktober gaven de vijf hoofdrolspelers van “Friends” een gezamenlijke verklaring vrij waarin ze Perry betreurden, met de nadruk op hun diepe familiale band en het uiten van een collectieve verwoesting over zijn verlies.

In een andere eerbetoon die hun vriendschap buiten het scherm benadrukt, wenste Jennifer Aniston LeBlanc recentelijk een gelukkige verjaardag met een speelse knipoog naar zijn favoriete hobby— nietsdoen.

Haar bericht op sociale media vatte de liefdevolle en ondersteunende relaties samen die in de loop der jaren tussen de cast van “Friends” zijn ontstaan.

De omstandigheden rond Perry’s dood hebben ook geleid tot aanzienlijke scrutinie en juridische acties, met vijf individuen, waaronder twee artsen, die aangeklaagd zijn in verband met zijn dood.

Deze zaak heeft de publieke aandacht gevestigd op de bredere kwesties van het misbruik van voorgeschreven medicijnen in Hollywood.

In dit licht is TMZ Studios van plan een documentaire getiteld “Matthew Perry and the Secret Celebrity Drug Ring” uit te zenden op Fox op 16 september om 21.00 uur ET, met een schokkende kijk op hoe beroemdheden drugs kunnen verkrijgen via verschillende versterkers, waaronder artsen en verslavingscentra.

Terwijl de “Friends” gemeenschap en fans over de hele wereld blijven verwerken dit tragische verlies, blijft de aandacht op deze kwesties, wat de noodzaak benadrukt voor een nauwere beschouwing van de dynamiek van middelenmisbruik binnen de entertainmentindustrie.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/friends-star-almost-unrecognizable-in-first-appearance-since-matthew-perrys-death/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....