De Biden-administratie is pathologisch onvermogen om de waarheid te vertellen over de “migrant” crisis aan de Amerikaanse grens. Ze lijken willekeurig antwoorden te kiezen, waaronder:

  • Er is geen migrantcrisis
  • Nou, misschien is het er wel, maar het is Trump’s schuld
  • Ja, er zijn veel migranten, maar het is eigenlijk een goede zaak

Ze kunnen zelfs de realiteit niet accepteren van de baan die ze aan vice-president Kamala Harris hebben gegeven, die Joe Biden heeft aangesteld om het “wortelprobleem” te achterhalen dat zoveel buitenlandse staatsburgers ertoe aanzet om de zeer licht bewaakte Amerikaanse-Mexicaanse grens over te springen. De Democraten en de mainstream media (om overbodig te zijn) hebben bijna een week van de nieuws cyclus gewijd aan het krijsen over hoe “grens tsaar” niet Harris’ officiële funct titel was, alsof dat er toe deed. (Kijk hieronder voor slechts een paar voorbeelden)

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzend

Zelfs de woorden die de administratie gebruikt—helaas hebben conservatieven deze taal ook overgenomen—zijn oneerlijk. Is het je opgevallen dat de afgelopen jaren de termen “illegale buitenlander” en “ongedocumenteerde immigrant” zijn verdwenen? We moeten ze nu allemaal “migranten” noemen, alsof de miljoenen agressieve mannen van militaire leeftijd die Amerika binnenstromen (de wet overtreedend) simpelweg vrolijke reizigers zijn met een rugzak aan een stok die naar de Hard Rock Candy Mountain komen.

Vergeet de 4.000 Venezolaanse “migranten” die vorige week een Target-parkeergarage in Colorado vernielden en kogels de lucht in schoten in wat de Aurora-politie lauwtjes een “samenkomst.” noemde.

The Wall Street Journal heeft een grafiek samengesteld met gegevens van het Congressional Budget Office waaruit blijkt dat meer dan 70 procent van de “migranten” die het land binnenkwamen onder Joe Biden dit illegaal deden.

X Screenshot – Saagar Enjeti

Geen verrassing, X/Twitter-gebruikers op dat draadje waren niet blij met de situatie.

X Screenshot – Adrian
X Screenshot – Adrian

“Bourbon Moon” stelt een vraag waarvan we graag het antwoord zouden willen weten; de Democraten lijken een doodswens te hebben.

X Screenshot – Bourbon Moon.

Tamas stelt een andere vraag, en we vermoeden dat we nooit de waarheid over dit onderwerp zullen horen… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/70-of-migrants-under-biden-harris-came-illegally-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....