Senator Bernie Sanders, een onafhankelijk lid uit Vermont, sprak onlangs uit op NBC’s “Meet the Press,” en richtte zich tot de duidelijke verschuiving van Kamala Harris op verschillende progressieve beleidsmaatregelen nu de verkiezingen van november naderen.

Sen. Bernie Sanders (Vt.) tijdens de tweede dag van de Democratische Nationale Conventie in het United Center.

Ondanks de veranderingen in Harris’ standpunten over kwesties als Medicare-For-All en fracking, verdedigde Sanders haar, en suggereerde dat ze pragmatisch is in haar campagne strategie.

Toen NBC-anchor Kristen Welker vroeg of Harris haar progressieve idealen in de steek laat, antwoordde Sanders: “Nee, ik denk niet dat ze haar idealen in de steek laat. Ik denk dat ze probeert pragmatisch te zijn en doet wat ze denkt dat juist is om de verkiezingen te winnen.”

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Harris, die zich heeft gedistantieerd van meer extreem-linkse beleidsmaatregelen sinds zij de Democratische kandidaat is geworden, heeft kritiek gekregen op haar veranderende standpunten over immigratie, energie en gezondheidszorg.

Echter, tijdens een interview met CNN met Dana Bash in augustus, benadrukte Harris dat haar waarden consistent blijven. “Ik denk dat het belangrijkste en meest significante aspect van mijn beleidsperspectief en beslissingen is dat mijn waarden niet zijn veranderd,” verklaarde Harris.

Ze benadrukte haar voortdurende inzet om de klimaatcrisis en grensbeveiliging aan te pakken, gebaseerd op haar eerdere ervaring als procureur-generaal van Californië.

Sanders, die al lang een voorvechter is van progressieve zaken zoals universele gezondheidszorg en milieuactivisme, erkende lichte verschillen in perspectief tussen hem en Harris, maar beschouwt haar nog steeds als een progressieve bondgenoot met vergelijkbare doelen.

Kijk de laatste video op foxnews.com
X gebruikers waren snel om de commentaren te bekritiseren. Velen zeiden dat Kamala alles zal zeggen om gekozen te worden, of ze het nu gelooft of niet.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/bernie-sanders-just-outed-kamala-harris-on-live-tv-and-the-internet-goes-crazy-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....