Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Volgens arts Syed Haider overleeft een kinderartsenpraktijk in de Verenigde Staten niet zonder vaccins. Kinderartsen staan onder grote druk om kinderen te vaccineren, waardoor ze geen onderzoek doen naar mogelijke schade veroorzaakt door vaccins, aldus kinderarts Paul Thomas.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

Kinderartsen zijn afhankelijk gemaakt van de overheid, beweert Thomas. Wanneer hij minder begon te vaccineren in zijn praktijk, liep hij meer dan een miljoen dollar per jaar mis.

Het aantal telt, niet de gezondheid

Thomas legt uit dat kinderartspraktijken op verschillende manieren geld krijgen van de overheid door het vaccineren van jonge kinderen. In de Verenigde Staten krijgen baby’s bijvoorbeeld zes verschillende vaccinaties als ze twee maanden oud zijn. De kinderarts ontvangt daar $240 voor en vaccineert gemiddeld 30 tot 40 baby’s per maand. Daarnaast moeten deze baby’s ook nog op latere leeftijd opnieuw gevaccineerd worden. Thomas merkt op dat het dus alleen om het aantal gevaccineerde baby’s gaat, niet om hun gezondheid.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Torenhoge bonussen

Robert F. Kennedy Jr. onthulde in een recent interview dat kinderartsen enorme bonussen ontvangen voor het vaccineren van kinderen. Kinderartsen die 80 tot 85 procent van de kinderen in hun praktijk vaccineren, krijgen aanzienlijke bedragen om ervoor te zorgen dat een hoog percentage van de kinderen gevaccineerd is. Dit is de reden waarom ze ouders kunnen weigeren als ze twijfels hebben over vaccinaties, omdat ze anders hun bonussen mislopen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?


Source: https://www.ninefornews.nl/filmpje-zoveel-geld-krijgen-kinderartsen-om-kinderen-te-vaccineren-het-is-schrikbarend-veel/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....