“We steunen Donald Trump om te winnen, maar we nemen niet aan dat de Democraten dit zullen toestaan,” zei Jonathan Rose, CEO van Genesis Gold Group. “Er zijn uitdagingen in het vooruitzicht, ongeacht de uitkomst, en de Amerikanen maken zich steeds meer zorgen over hun vermogen en pensioen, om nog maar te zwijgen van hun dagelijkse levensonderhoudskosten.”

De aankomende presidentsverkiezingen hebben geleid tot een rush naar fysiek goud en zilver, omdat veel Amerikanen proberen hun financiën veilig te stellen ongeacht de verkiezingsresultaten. Het algemene gevoel is dat als Trump wint, er tegengehouden onrust zal zijn die de infrastructuur kan uitdagen en de verschillende markten kan beschadigen.

Als Kamala Harris wint, kan de economie zeer snel op de rand van ineenstorting komen.

“De meeste van onze cliënten willen geen voortzetting van het beleid van Biden-Harris,” zei Rose. “De huidige regering heeft onstabiliteit veroorzaakt tot het punt dat zelfs wanneer de markten hoog zijn, er zorgen zijn over de vraag of ze sterk genoeg zijn om inflatie tegen te gaan.

“Een dollar vandaag koopt niet wat een dollar gisteren kocht.”

Genesis Gold Group is een op geloof gebaseerde, ongegeneerd pro-Amerikaanse edelmetaalbedrijf. Ze geloven in fysiek edelmetaal als de meest verantwoorde manier om goede financiële rentmeesters te zijn, vooral in zulke turbulente fiscale tijden. Hun “Genesis Gold IRA” is uniek in de manier waarop het Amerikanen helpt de beste mix van metalen in hun pensioenrekeningen te plaatsen, of ze nu via belastinguitgestelde rollover of overdrachten komen.

Vooruitlopend op de verkiezingen is vandaag een primaire focus voor het bedrijf. Zowel de goud- als zilverprijzen zijn door veel economen geprojecteerd om te stijgen, ongeacht de winnaar, wat een afwijking is van eerdere normen.

“In het verleden betekenden overwinningen van de Democraten hogere goudprijzen en overwinningen van de Republikeinen lagere, maar dingen zijn vandaag de dag heel anders,” zei Rose. “Tenzij we het vergeten, steeg de goudprijs tijdens de eerste termijn van Trump en de dreiging van opzettelijk geproduceerde onrust als hij weer wint betekent dat een tweede termijn waarschijnlijk nog beter zal zijn voor de prijzen van edelmetalen.”

Als Harris wint, geloven de meesten dat goud en zilver tot de hemel zullen stijgen.

Met centrale banken over de hele wereld die zoveel goud en zilver kopen als ze zich kunnen veroorloven, plus de meeste landen die hun eigen goudreserves verhogen, lijkt het erop dat de machthebbers voorbereid zijn op stijgende prijzen.

Genesis Gold Group biedt een gratis, definitieve goudgids om Amerikanen te helpen die zich zorgen maken over hun pensioenrekeningen. Neem contact met hen op om te leren hoe zij uw vermogen kunnen veiligstellen met fysiek edelmetaal.


De meningen die worden weergegeven door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/a-faith-driven-gold-company-is-helping-americans-secure-their-retirement-before-the-election/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....