**Digitale ID’s voor Kinderen: Een Zorgwekkende Ontwikkeling**

De globalistische miljardair Bill Gates heeft de implementatie van digitale identificatiesystemen aangekondigd, die onder de huid van kinderen wereldwijd zullen worden aangebracht, met of zonder toestemming van hun ouders. Deze ontwikkeling roept ernstige zorgen op over privacy en de rechten van kinderen.

Al jaren waarschuwt The People’s Voice dat Gates en het World Economic Forum plannen hebben om een digitale database op te zetten die alle burgers wereldwijd volgt, als onderdeel van hun Agenda 2030. Dit zou een verontrustende stap zijn in de richting van totale controle over de bevolking.

Momenteel worden onschuldige kinderen in de laboratoria van Bill Gates betrokken bij proefprogramma’s waarin ze microchips, vaak aangeduid als de “Mark of the Beast”, ontvangen. Deze technologie roept vragen op over ethiek en de implicaties voor de toekomst van onze samenleving.

Voor meer informatie, bezoek [The People’s Voice](https://rumble.com/c/THEPEOPLESVOICE).

**Info, tips of meedoen?**
Neem contact op met Het Andere Nieuws via: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Ben je op zoek naar documentaires met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws vind je inmiddels meer dan 600 titels! Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

![Documentaires](https://www.hetanderenieuws.nl/wp-content/uploads/2024/07/Snap2-20-300×210.jpg)

*(Dit artikel is 35 keer bezocht, 35 bezoeken vandaag.)*


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/gates-insider-digitale-id-zal-tegen-2025-onder-de-huid-van-elk-kind-zitten-nederlands-ondertiteld/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....