De conservatieve komiek Alex Strenger zorgde voor opschudding toen hij voormalig speaker van het Huis, Nancy Pelosi, confronteerde tijdens een boekondertekenings-evenement in Fort Worth, Texas.

Pelosi, die haar nieuwe boek The Art of Power promootte, werd het doelwit van Strengers capriolen, die hij op video vastlegde en op X (voorheen bekend als Twitter) de wereld liet zien, zo meldt de New York Post.

Strenger, die zich als een Democraat voordeed, liep naar de onderteken tafel van Pelosi met een COVID-masker en een Bernie Sanders-cap – een outfit die hem hielp om op te gaan in de menigte. Hij stelde zich voor als “Noah” en beweerde een kandidaat van UTA te zijn.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Jouw Huis Verzend

Voorpretendend dat hij Pelosi complimenteerde, zei hij: “Ik wil zeggen hoeveel ik je felle, standvastige verdediging van de democratie waardeer. Het betekent echt zo, zo veel, weet je?”

Maar de sarcasme eindigde daar niet. Strenger draaide snel om en uitte zijn “angsten” over de mogelijke terugkeer van Donald Trump naar het Witte Huis.

“Eerlijk gezegd, de enige kans die we hebben is dat Donald Trump de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengt,” zei Strenger, waarop Pelosi hartelijk instemde.

Toen kwam de klapper. Strenger leunde naar voren en stelde de vraag die we allemaal wensen dat iemand stelt: “Welke aandelen moet ik kopen, Nancy? Jij bent de grootste optieshandelaar aller tijden!”

De steek was duidelijk – de opvallende aandelenhandel van Pelosi en haar man is al lange tijd een heet hangijzer, waarbij veel mensen opmerken hoe gunstig getimed ze lijken gezien haar positie in het Congres.

Voordat de beveiliging hem kon wegkrijgen, hield Strenger de schijn op, en merkte luidop op: “De politie is een instrumentele instelling van witte suprematie en racisme. Ik begrijp niet waarom ze hier zijn. Ze zouden gefinancierd moeten worden.”

Hij bleef Pelosi vragen over haar financiën, en zei: “Je verdient zes cijfers per jaar in het Congres en hebt een netto waarde van honderd miljoen dollar. Willen jullie niet weten welke aandelen je zou moeten kopen?”

Strengers opmerking was niet alleen voor de lach – zijn opmerkingen benadrukken een serieus probleem.

Pelosi’s man, Paul, heeft miljoenen verdiend met aandelenhandel die toevallig overeenkwamen met wettelijke acties. Zijn hoogvliegende investeringen in bedrijven zoals Microsoft en Nvidia hebben zorgen gewekt, gezien de toegang van zijn vrouw tot gevoelige informatie via haar rol in het Congres. Critici beweren dat deze transacties, met name in techgiganten zoals Apple, Meta en Tesla, twijfel zaaien over de integriteit van haar kantoor.

Het is geen wonder dat Strenger de aandelenhandel van Pelosi onder de loep nam. De vraag blijft: waarom wil Pelosi de olifant in de kamer niet aanpakken?


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/pelosi-faces-unexpected-showdown-at-book-signing-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....