Apple Watch krijgt een revolutionair nieuw design

“De impact van Apple Watch is het resultaat van constante innovatie”, verklaart Tim Cook. “En vandaag tillen we die technologie naar een hoger niveau om het nog beter en slimmer te maken.” Dit wordt mogelijk gemaakt door een baanbrekend nieuw design, kondigt Cook aan. De nieuwe Apple Watch zal het dunste model ooit zijn, met een verbluffende 10% dunner dan zijn voorganger.

Het scherm van de Apple Watch wordt ook kleiner, waardoor typen nog gemakkelijker wordt. De randen zijn bovendien afgerond voor een gestroomlijnde uitstraling. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de Apple Watch nu over een Wide Angle Oled-display, waardoor je vanuit elke hoek moeiteloos naar het scherm kunt kijken.

Maar dat is nog niet alles! De nieuwe Apple Watch is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: rosé goud, zilver en zwart. En er zijn ook verbeteringen aangebracht aan de speaker. Je kunt nu direct vanaf je Apple Watch genieten van je favoriete media, zoals podcasts en muziek.

En laten we het materiaal niet vergeten! In plaats van roestvrij staal wordt er nu gebruik gemaakt van titanium. En het beste van alles? Het titanium is grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor de Apple Watch niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk is.

Met de onthulling van deze revolutionaire Apple Watch, blijft het bedrijf trouw aan zijn reputatie van innovatie en vooruitgang. De toekomst van technologie is hier en het begint met de Apple Watch.

Apple stelt vandaag de nieuwste iPhone 16 voor in Californië. De Amerikaanse techgigant zal naar verwachting ook een reeks nieuwe snufjes en functies aankondigen op het gebied van AI. Volg het evenement hier live vanaf 19 uur.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240909_95291689

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....