Durven we het aan? Durven we het taboe te doorbreken? Durven we te praten over die grote behoefte die we allemaal hebben, maar waar we op het werk zo angstvallig stil over blijven? De gedachte dat je collega’s je zouden horen of – erger nog – ruiken, zorgt ervoor dat velen van ons het niet aandurven. Maar waarom eigenlijk?

Het is tijd om eerlijk te zijn. Om onze angsten te overwinnen en onze verhalen te delen. Want laten we eerlijk zijn, we hebben het allemaal nodig. Dus, herken jij je in dit dilemma? Durf jij te getuigen? Laat dan je telefoonnummer achter en wie weet nemen wij snel contact met jou op.

Stel je voor, een wereld waarin we ons niet langer hoeven te schamen voor onze natuurlijke behoeften. Waar we vrijuit kunnen praten over onze toiletbezoeken, zonder angst voor oordelen of afkeurende blikken. Laten we samen deze stap zetten, en het taboe doorbreken.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je telefoonnummer achter en sluit je aan bij ons groeiende netwerk van moedige individuen die niet langer bang zijn om hun behoeften te uiten. Samen kunnen we een verandering teweegbrengen. Een verandering die begint met het doorbreken van dit taboe.

Laat je stem horen, laat je verhaal vertellen. Want wie weet, misschien is het juist die ene getuigenis die anderen inspireert om ook hun angsten te overwinnen. Dus, laat ons snel met jou contact opnemen en laten we samen deze revolutie starten.

Durven we het aan? Durven we te praten over onze grote behoefte op het werk? Durven we het taboe te doorbreken? Ja, dat durven we. En jij?


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240910_93866841

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....