Melania Trump eist antwoorden na een schokkende aanslag op het leven van Donald Trump tijdens een rally in Butler, Pennsylvania, in juli. De aanvaller, Thomas Matthew Crooks, werd doodgeschoten door Secret Service-agenten nadat hij het vuur opende vanaf een dak, waarbij de voormalige president gewond raakte en tragisch het leven van een omstander werd geëist, zoals gerapporteerd door Newsweek.

Twee andere mensen raakten ook gewond tijdens de chaotische scène. Melania Trump stelt echter enkele lastige vragen over het hele voorval.

In een video die op X, het voorheen bekende Twitter, is gepost, uitte Melania Trump haar zorgen: “De poging om het leven van mijn man te beëindigen was een vreselijke, verontrustende ervaring. Nu voelt de stilte eromheen zwaar. Ik kan’t helpen maar me af te vragen, waarom heeft de politie de schutter niet gearresteerd vóór de toespraak?”

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Haar woorden echoën de frustratie die veel Amerikanen voelen als het gaat om de schijnbare gebrek aan transparantie rondom bedreigingen tegen openbare figuren. De voormalige First Lady heeft niet ingehouden en voegde eraan toe: “Er is zeker meer aan dit verhaal, en we moeten de waarheid onthullen.”

Melania’s opmerkingen komen na een hartstochtelijke brief die ze in juli schreef, waarin ze terugblikte op het afschuwelijke voorval.

“Toen ik zag dat gewelddadige kogel mijn man, Donald, raakte, realiseerde ik me dat mijn leven en Barron’s leven op de rand van een verwoestende verandering stonden,” schreef ze. “Ik ben dankbaar voor de moedige Secret Service-agenten en wetshandhavers die hun eigen leven riskeerden om mijn man te beschermen.”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald J. Trump en Melania Trump tijdens de laatste dag van de Republikeinse Nationale Conventie in het Fiserv Forum. De laatste dag van de RNC bevatte een keynote-toespraak van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Verplichte Credit: William Glasheen-USA TODAY ORG XMIT: USAT-890646

Maar het is niet alleen dankbaarheid voor degenen die in de vuurlinie staan. Melania Trump schetste een dieper beeld van de man die zij kent, en beschreef hoe Crooks Donald zag als een “onmenselijke politieke machine”, en hoe die verstoorde perceptie leidde tot deze poging om de passie, creativiteit en menselijkheid van haar man het zwijgen op te leggen. Ze herinnerde het publiek eraan dat achter de politieke figuur een genereuze, zorgzame man schuilgaat.

Melania’s videoboodschap werd vrijgegeven slechts enkele uren voordat Donald Trump tegenover Kamala Harris zou staan in hun eerste presidentiële debat, wat de inzet verder vergrootte nu het land zich voorbereidt op de verkiezingen van november.

De aanval op Donald Trump heeft zeker zorgen raised, maar Melania’s eis om antwoorden is een scherpe herinnering dat nog niet alles is onthuld over de gebeurtenissen die leidden tot die fatale dag in juli.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/melania-raises-new-questions-about-the-butler-rally-shooter-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....