Rep. Eric Swalwell had een Congressional hearing moment om niet te vergeten op dinsdag, toen hij zichzelf in verwarring vond door House Judiciary Chairman Rep. Jim Jordan. Jordans tweet bevatte een door AI gegenereerd beeld van Donald Trump die katten en eenden redde, wat leidde tot een onverwachte uitwisseling, zoals gerapporteerd door Real Clear Politics.

De Republikeinen van de Judiciary Committee plaatsten een tweet met de afbeelding, met de tekst: “Bescherm onze eenden en kittens!”

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzonden

De post verwees naar geruchten dat Haïtiaanse vluchtelingen in Springfield, Ohio, zogenaamd straatkatten en eenden aten—een bewering die aan degelijk bewijs ontbreekt en de wenkbrauwen doet fronsen vanwege zijn bizarre karakter.

De hoorzitting, getiteld “De Biden-Harris Grenscrisis: Perspectieven van Slachtoffers,” nam een verrassende wending toen Swalwell een geprinte versie van de Trump afbeelding naar voren bracht, vergroot op een posterbord. Met een ongelovige uitdrukking richtte Swalwell zijn opmerkingen tot de commissie en vroeg: “Zijn jullie serieus?”

Feb 23, 2024; National Harbor, MD, VS; Rep. Jim Jordan (R-OH), Voorzitter van de Amerikaanse House Judiciary Committee, spreekt op de Conservative Political Action Conference, CPAC 2024, in het Gaylord National Resort & Convention Center. Verplichte credit: Jack Gruber-USA TODAY

Swalwell, niet opgewekt, ging verder en richtte zich tot de getuigen. “Dit probleem is serieus,” zei hij, wijzend naar de foto. “Zij zijn niet serieus.”

Swalwell benadrukte vervolgens een tweet van Jordan die de dag voor de hoorzitting was geplaatst, die luidde: “Toen President Trump aan de macht was, was de grens veilig en aten illegale vreemdelingen uw huisdieren niet.”

In ongeloof wees Swalwell erop dat dit werd gepost in het licht van een hoorzitting waarin rouwende families kwamen om hun verliezen te bespreken. Hij viel Jordan aan met: “Wat is dit? … ‘Bescherm onze eenden en kittens in Ohio!’ omdat hij naar een gekke konijnenhol gaat, volledig ontkracht, dat vreemdelingen huisdieren eten. Mijn God, gaat het goed met je, voorzitter?”

Swalwell vervolgde: “Ik weet niet waarom je dit zou doen. Ik hoop dat het goed met je gaat. Ik weet niet of de vreemdelingen die uw eenden eten nu in de kamer bij ons zijn… Het spijt me dat je hier kwam met de verwachting van serieux.”

De hoorzitting, die bedoeld was om dringende zorgen over grensbeveiliging aan te pakken, werd volledig overschaduwd door de absurde en aandachtvragende social media capriolen van de leiding van de commissie.

Swalwell’s zichtbare frustratie maakte duidelijk hoe deze absurde afleidingen de ernst van het gesprek verlaagden, wat velen deed speculeren of Jordans tweet deel uitmaakte van een berekende politieke stunt gericht op het afleiden van aandacht of gewoon een slecht getimede grap was.

Bekijk de volledige hoorzitting hier:

[embedded content]


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/trump-meme-has-swalwell-in-a-complete-meltdown-best-thing-on-the-internet-today-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....