Kamala Harris moet misschien haar campagne-strategie heroverwegen na een onhandige ontdekking met betrekking tot haar nieuw vrijgegeven beleidsplatform.

Het lijkt een beetje te vertrouwd – omdat het blijkbaar rechtstreeks is gekopieerd van Joe Biden’s campagne. Zodra het platform zondagavond werd onthuld, merkten scherpe internetonderzoekers op X (voorheen Twitter) iets vreemds op in de metadata van haar campagne-site. En het is niet de soort aandacht die Harris wil terwijl ze probeert momentum te winnen, zoals gerapporteerd door The New Republic.

Vicepresident Kamala Harris wordt vergezeld door de Democratische vice-president kandidaat, Minnesota gouverneur Tim Walz, tijdens een rally op dinsdag 20 augustus 2024 in Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin.

Corinne Green, een X-gebruiker, benadrukte dat wanneer links naar Harris’s site werden gedeeld, ze bewoordingen bevatten die kiezers aanmoedigden om “Joe Biden opnieuw te kiezen.”

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Dat is niet precies wat je verwacht van een frisse, onafhankelijke campagne, toch? Nog erger, Google-zoekopdrachten van haar beleidspagina toonden dezelfde blunder – een directe verwijzing naar Biden’s campagne van 2020. Hoewel dit misschien een kleine technische hapering lijkt, gaan de implicaties veel dieper.

Tegen het einde van zondag of begin maandag probeerde Harris’ team het probleem op te lossen, en verwijderde snel de Biden herverkiezings-taal uit de metadata van de website. Maar de schade was al aangericht.

De blunder geeft de indruk dat haar beleid niet meer is dan gerecycled Biden-materiaal, en dat is een moeilijke uitstraling voor een campagne die de bedoeling had een “nieuw hoofdstuk” voor de Democraten te vertegenwoordigen.

29 aug 2024; Savannah, Georgia; VS; Democratische presidentskandidate Vicepresident Kamala Harris wordt verwelkomd door Mashama Bailey, mede-eigenaar van The Grey, tijdens een bezoek op donderdag. Verplichte credit: Richard Burkhart/Savannah Morning News-USA TODAY Network

In het midden van een verkiezingscyclus, wanneer de Democratische Partij al moeite heeft om enthousiasme te genereren, zou Harris’ blunder wel eens het laatste zijn wat ze nodig hebben.

Haar platform was bedoeld om te demonstreren dat zij de juiste leider is voor gedurfde veranderingen, niet iemand die simpelweg het beleid van Biden verpakt. Maar met het gedeelte over Israël-Palestina van haar platform dat griezelig veel lijkt op Biden’s standpunt, hebben critici nog meer reden om haar originaliteit in twijfel te trekken.

Kamala Harris’s campagne zal serieuze schadecontrole moeten uitvoeren om aan de kiezers te bewijzen dat dit niet gewoon Joe Biden 2.0 is met een nieuw gezicht. Kiezers willen frisse ideeën, niet meer van hetzelfde. Harris moet hen een reden geven om te geloven dat haar administratie anders zal zijn – en niet gewoon een carbon copy van het verleden.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of contentpartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van RVM News. Contacteer ons voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/embarrassing-kamala-harris-copies-bidens-homework-forgets-to-change-the-answers/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....