Megyn Kelly hield niet terug in haar scherpe kritiek op de moderatoren tijdens het recente debat tussen Kamala Harris en voormalig president Donald Trump.

In een reactie na het debat beschuldigde Kelly de ABC News-moderatoren Linsey Davis en David Muir van flagrant vooroordeel ten gunste van Harris, waarbij ze zelfs suggereerde dat hun persoonlijke connecties hun moderatie beïnvloedden.

Kelly uitte haar woede over wat ze gelooft een gecoördineerde poging was om Trump te ondermijnen en Harris’ prestaties een boost te geven.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzonden

“Ik ben verstoten. Ik ben verstoten. Ik schaam me voor die moderatoren van ABC News,” zei Kelly tijdens een speciaal programma, verwijzend naar het gedrag van de moderatoren tijdens het 90 minuten durende debat.

Ze betoogde dat Davis en Muir zich gedroegen alsof ze Harris op het podium direct steunden, terwijl Trump zichzelf moest verdedigen tegen wat Kelly beschreef als een “drie tegen één” scenario. “Het was drie tegen één op dat debatpodium vanavond,” zei Kelly. “Het is heel gemakkelijk om eruit te zien alsof je weet wat je doet wanneer beide moderatoren helemaal aan jouw kant staan.”

Kelly benadrukte specifieke gevallen waarin ze vond dat de moderatoren Trump oneerlijk aanvatten, met name door middel van feitencontroles. Ze merkte op dat terwijl Trump herhaaldelijk onder vuur lag vanwege zijn uitspraken, Harris weinig tot geen feitencontrole ontving. “Talrijke feitencontroles op wat hij zei en geen op wat zij zei. Geen. Ik herinner me geen enkele feitencontrole van iets wat zij zei en ze loog herhaaldelijk. Ze kwam er gewoon mee weg,” riep Kelly uit.

Een moment dat Kelly bijzonder boos maakte, was toen David Muir commentaar gaf op Trumps toon met betrekking tot zijn opmerkingen over het verliezen van de verkiezingen van 2020. Toen Trump beweerde dat hij sarcastisch was, viel Muir hem in de rede, “Ik hoorde geen sarcasme.” Kelly was snel om deze interventie te veroordelen, en zei: “Wie geeft er een s**t? Wat jij hoorde? Wie is er dood en heeft jou tot politieke analist in chief gemaakt?” Ze vervolgde: “Jij zou de objectieve nieuwsanker van World News Tonight moeten zijn… Dat is ongepast. Het is niet aan jou om die beslissing te nemen.”

Kelly bekritiseerde ook het algehele format van het debat, betogend dat het Trump herhaaldelijk in een defensieve positie plaatste. “Het ergste aan dit alles is de duidelijke tactiek van ABC News, die als volgt was: Mijnheer Trump, je zei iets ongelooflijk controversieel en vreselijk. Laat me je herinneren aan wat het was. Heb je spijt of gedachten over hoe vreselijk je was? Trump antwoordt, vice-president Harris, hoe slecht is Trump?” Kelly beschreef het format als oneerlijk en zei: “Dat was het format. Mijnheer Trump, je bent een stuk s**t. Kamala Harris, is hij geen s**t? Dank je.”

Kelly’s frustratie reikte verder dan het debat zelf, ze uitte haar teleurstelling met de media-industrie als geheel. “Ik ben boos op hen, op ABC, op mijn industrie waar ik niets mee te maken wil hebben, en ik ben nooit gelukkiger geweest om buiten te zijn en te kunnen zeggen hoe ik me echt voel,” zei ze, en luchtte haar frustratie over wat ze ziet als de poging van de media om de verkiezingen ten gunste van Harris te beïnvloeden.

Ondanks haar woede gelooft Kelly dat het flagrante vooroordeel dat tijdens het debat werd getoond, averechts kan werken. “Ik denk dat hun vooroordeel tegen hem en in het voordeel van haar zo slecht was dat het zal averechts werken. Ik denk echt dat het Amerikaanse publiek hier doorheen gaat kijken,” zei ze, suggereerend dat kijkers misschien empathie voor Trump zouden ontwikkelen nadat ze zagen hoe het debat werd gemodereerd.

Bekijk de video:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/megyn-kelly-goes-scorched-earth-on-abcs-debate-double-standards-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....