Popsuperster Taylor Swift steunde Kamala Harris voor het presidentschap, net enkele minuten na het debat van de Democratische kandidaat met voormalig president Donald Trump, wat een golf van reacties op sociale media ontketende.

Swift, die in de afgelopen jaren steeds vocaler is geworden over haar politieke opvattingen, ging naar Instagram om haar steun voor Harris te uiten, daarbij stellende dat de vice-president in lijn is met de waarden en doelen waarin zij gelooft.

“Ik stem op @kamalaharris omdat ze vecht voor de rechten en doelen waarvan ik denk dat het een strijder nodig heeft om ze te verdedigen,” schreef Swift in haar post.

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechstreeks Naar Uw Huis Verzend

Ze benadrukte dat ze haar eigen onderzoek had gedaan en drong er bij haar 283 miljoen volgers op aan hetzelfde te doen voordat ze hun eigen stemkeuzes maakten. “Uw onderzoek is aan u, en de keuze is aan u,” voegde Swift eraan toe, terwijl ze eerste-kiezer aanmoedigde om zich te registreren en vroeg deel te nemen aan de verkiezingen.

Swift beëindigde de post als “Taylor Swift, Kinderloze Kattenvrouw,” een knipoog naar een opmerking uit 2021 van de Republikeinse vice-presidentskandidaat J.D. Vance, die verwees naar “kindloze kattenvrouwen” in een kritische opmerking over de Democratische leiding. De opmerking van Vance, die Trumps running mate is, is een terugkerende verwijzing voor Swift en haar supporters geweest.

De post kreeg snel veel belangstelling, met meer dan 7 miljoen likes binnen een nacht. Maar het werd ook belachelijk gemaakt op X vanwege de huidige discussie over huisdieren die zogenaamd worden gegeten door Haïtiaanse illegale immigranten in Ohio.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/taylor-swift-uses-cat-meme-to-endorse-kamala-and-the-internet-explodes-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....