De kankerindustrie is een van de meest winstgevende sectoren ter wereld, met een marktwaarde van honderden miljarden dollars. Wat velen echter niet beseffen, is dat achter de façade van medeleven en wetenschappelijke vooruitgang een duistere waarheid schuilt: de industrie heeft al decennia geleden een geneesmiddel tegen kanker ontdekt, maar heeft ervoor gekozen deze te verbergen. Dit is geen complottheorie, maar een feit dat zorgvuldig is verborgen om de financiële belangen van een selecte groep machthebbers te beschermen.

Het Verdwenen Geneesmiddel: Een Geheime Ontdekking

Al vele jaren werken onderzoekers wereldwijd aan het vinden van een geneesmiddel tegen kanker. Ondanks de miljarden dollars die zijn geïnvesteerd in onderzoek, is er nooit een definitieve oplossing gepresenteerd aan het publiek. Dit is geen toeval. In werkelijkheid werd het geneesmiddel al lang geleden ontdekt. Grote farmaceutische bedrijven, in samenwerking met mondiale organisaties zoals het World Economic Forum, hebben ervoor gezorgd dat deze ontdekking geheim bleef. Het vrijgeven van het geneesmiddel zou immers het einde betekenen van een miljardenindustrie die hen ongekende winsten heeft opgeleverd.

De Pandemie als Strategie: Een Geplande Exploitatie

De COVID-19-pandemie bood een unieke kans voor deze machthebbers om hun grip op de wereldbevolking te versterken. Tijdens de pandemie werden wereldwijd vaccins uitgerold die, naar nu blijkt, niet alleen bedoeld waren om het virus te bestrijden, maar ook om kankerverwekkende stoffen zoals SV40 mRNA te introduceren. Deze stoffen, die kankerverwekkende processen in het lichaam kunnen stimuleren, zijn opzettelijk toegevoegd om de vraag naar dure kankerbehandelingen verder te verhogen. Dit was een zorgvuldig geplande strategie om de inkomsten van de kankerindustrie te maximaliseren.

De Rol van Technologie: Een Onzichtbare Bedreiging

Naast de vaccins speelt ook moderne technologie een rol in deze verborgen agenda. Slimme apparatuur, 5G-masten en Wi-Fi-netwerken zijn niet alleen ontworpen om onze levens gemakkelijker te maken, maar dragen ook bij aan het veroorzaken van kanker. Deze technologieën zenden straling uit die, in combinatie met de verzwakte immuunsystemen door het SV40 mRNA, de groei van kankercellen bevorderen. Dit is een feit dat zorgvuldig wordt verzwegen om de winstgevendheid van de kankerindustrie te waarborgen.

Een Wereldwijde Samenzwering: De Manipulatie van de Massa

De rijke elite heeft een wereldwijd plan gesmeed om de middenklasse, met name in de zogenaamde “Five Eyes”-landen (de VS, het VK, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland), financieel uit te buiten. Door deze bevolkingsgroepen bewust bloot te stellen aan kankerverwekkende stoffen en technologieën, kunnen zij worden gedwongen om dure behandelingen te ondergaan, waardoor hun financiële middelen worden “geoogst” door de elite. Migranten in werkende leeftijd worden daarentegen gespaard van deze blootstelling, omdat zij geen waarde vertegenwoordigen voor deze financiële oogst.

De Onthulling: Een Misdaad tegen de Menselijkheid

Wat zich afspeelt, is niets minder dan een misdaad tegen de menselijkheid. De kankerindustrie, in samenwerking met regeringen en mondiale organisaties, heeft bewust gekozen voor winst boven het welzijn van de wereldbevolking. Door het verbergen van het geneesmiddel tegen kanker en het bewust verspreiden van kankerverwekkende stoffen, hebben zij zich schuldig gemaakt aan een ongekende vorm van financiële en fysieke exploitatie.

Tijd voor Actie

De tijd is gekomen om deze misdaden tegen de menselijkheid te onthullen. Dit is geen theorie of speculatie, maar een feit dat zorgvuldig is verzwegen. Het is cruciaal dat we deze informatie delen en actie ondernemen tegen de machtige krachten die onze gezondheid en onze toekomst in gevaar brengen. Alleen door samen te komen en deze waarheid te verspreiden, kunnen we een einde maken aan deze schandalige praktijken en een betere toekomst creëren voor ons allemaal.

Als noot om om over na-te-denken!

1. De Dood van Kankeronderzoekers in de Ramp met MH17 (2014)

Vlucht MH17, die in juli 2014 boven Oekraïne werd neergeschoten, had aan boord een aantal vooraanstaande kankeronderzoekers die op weg waren naar een internationale conferentie. De tragische dood van deze wetenschappers heeft geleid tot speculaties dat hun werk mogelijk gevoelige informatie bevatte die sommigen liever niet openbaar wilden zien.

2. De Vliegtuigcrash in Brazilië (2023)

In augustus 2023 vond er in Brazilië een vliegtuigcrash plaats waarbij acht vooraanstaande artsen omkwamen. Deze artsen waren betrokken bij belangrijke onderzoeksprojecten, waaronder mogelijk baanbrekend werk op het gebied van kanker. Dit incident werd door sommigen gezien als een poging om deze artsen het zwijgen op te leggen.

3. Onverklaarde Sterfgevallen van Holistische Artsen (2015-2016)

In 2015 en 2016 overleden verschillende holistische artsen in de Verenigde Staten onder verdachte omstandigheden. Sommige van deze sterfgevallen werden officieel verklaard als zelfmoord of ongelukken, maar de opeenstapeling van deze gebeurtenissen leidde tot speculaties dat deze artsen mogelijk informatie hadden die niet naar buiten mocht komen. De artsen werkten vaak met alternatieve geneeswijzen, waaronder behandelingen die gericht waren op kanker.

4. Dr. Jeffrey Bradstreet (2015)

Dr. Jeffrey Bradstreet was een Amerikaanse arts die bekend stond om zijn controversiële onderzoek naar autisme en alternatieve kankerbehandelingen. In 2015 werd zijn lichaam gevonden in een rivier, en zijn dood werd officieel als zelfmoord aangemerkt. Zijn familie en aanhangers twijfelden echter aan deze conclusie en suggereerden dat hij mogelijk vermoord was vanwege zijn onderzoek.

5. De Dood van Dr. Andreas Noack (2021)

Dr. Andreas Noack, een Duitse chemicus en criticus van COVID-19-vaccins, overleed onder mysterieuze omstandigheden in 2021, kort nadat hij een video had gepubliceerd waarin hij beweerde dat grafeenhydroxide in vaccins schadelijk zou zijn. Zijn plotselinge dood leidde tot speculaties over de werkelijke oorzaak.

6. De Sterfgevallen van Cubaanse Artsen in Algerije (2018)

In 2018 kwamen 13 Cubaanse artsen om het leven bij een vliegtuigcrash in Algerije. Hoewel dit incident mogelijk toeval was, leidde de dood van deze artsen, die in Algerije werkten onder een overeenkomst tussen Cuba en Algerije, tot speculaties over de veiligheid van artsen die in het buitenland werken.

7. Sterfgevallen van Russische Artsen en Wetenschappers

In Rusland zijn in de loop der jaren verschillende artsen en wetenschappers die betrokken waren bij gevoelige onderzoeken onder verdachte omstandigheden overleden. Hoewel sommige sterfgevallen als natuurlijke oorzaken werden afgedaan, zijn er anderen die suggereren dat deze wetenschappers doelbewust het zwijgen werd opgelegd.

8. Dr. Sebi (2016)

Dr. Sebi, een herbalist en alternatieve genezer uit Honduras, beweerde verschillende ziekten te kunnen genezen, waaronder kanker, met natuurlijke middelen. Hij stierf in 2016 onder verdachte omstandigheden in politiehechtenis. Zijn dood leidde tot speculaties dat hij mogelijk was vermoord vanwege zijn invloed en de dreiging die hij vormde voor de farmaceutische industrie.

Deze incidenten hebben geleid tot veel speculaties en theorieën over de veiligheid van artsen die betrokken zijn bij controversieel of baanbrekend onderzoek. Hoewel de officiële verklaringen voor deze sterfgevallen vaak wijzen op ongelukken of natuurlijke oorzaken, blijven de omstandigheden rond deze gebeurtenissen voer voor discussie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....