Nicotine blijkt een buitengewoon effectief middel te zijn tegen corona, volgens Dr. Bryan Ardis. Hij deelde zijn bevindingen tijdens een gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson. Ardis verwees naar een ziekenhuis in Wisconsin, waar in 2021 een afdeling vol lag met COVID-19-patiënten die rookten. Een arts had ontdekt dat rokers het minste risico liepen op corona, dus vroeg hij zich af wat er zou gebeuren als ze wel mochten roken. Hij besloot nicotinepleisters op hun armen te plakken en tot zijn verbazing genazen alle patiënten en mochten ze na vijf dagen weer naar huis.

Dr. Ardis benadrukte dat nicotine niet alleen corona kan verslaan, maar elk virus op aarde. Hij wees erop dat verschillende landen hebben aangekondigd dat nicotine- en tabaksproducten tegen 2030 niet langer commercieel verkrijgbaar zullen zijn. Volgens Ardis is dit een bewuste leugen van de overheid. Hij legde uit dat nicotine uit de tabaksplant effectief is tegen ziektes zoals Parkinson, Alzheimer, MS, artritis, diabetes en autisme, en zelfs helpt bij het bestrijden van hersentumoren.

Ardis deelde ook interessante feiten over nicotine, zoals het feit dat groenten zoals tomaten, selderij, bloemkool, paprika en aubergine nicotine bevatten. Hij benadrukte dat nicotine niet verslavend is en dat Harvard-wetenschappers dit hebben bevestigd na het bestuderen van miljoenen documenten van tabaksreuzen.

Het is opvallend dat tabaksproducten verslavend worden gemaakt door het toevoegen van chemicaliën, terwijl nicotine op zichzelf een krachtig middel is tegen virussen. Ardis noemde het verbod op nicotine- en tabaksproducten een bewuste actie en wees op de effectiviteit van nicotine tegen corona en andere ziektes.

Het nieuws over de effectiviteit van nicotine tegen corona is zeker interessant en roept vragen op over het huidige beleid met betrekking tot nicotine- en tabaksproducten. Het is belangrijk om deze informatie te delen en bewustwording te creëren over de potentie van nicotine als een geneesmiddel.


Source: https://www.ninefornews.nl/je-bent-jarenlang-voorgelogen-de-schokkende-waarheid-over-nicotine/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....