Hulk Hogan heeft onlangs zijn zorgen geuit over Jake Paul die de legendarische Mike Tyson het tegen elkaar opneemt in hun aanstaande gevecht, dat voor november gepland staat.

De 71-jarige worstelicoon deelde zijn gedachten tijdens een verschijning op Logan Pauls podcast, “Impaulsive”, waar hij niet terugschrok om zijn bezorgdheid over de match te uiten, zoals gerapporteerd door de New York Post.

Volgens Hogan zou Jake Pauls kracht te veel kunnen zijn voor Tyson, die, ondanks zijn roemrijke carrière, mogelijk in het nadeel is tegen de jongere vechter.

15 dec 2023; Orlando, Florida, VS; Jake Paul wordt gefeliciteerd door Logan Paul na het knock-out van Andre August in de eerste ronde in de Caribe Royale Orlando. Verplichte credit: Nathan Ray Seebeck-Imagn Images

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks naar uw huis verzonden

“Je broer is te sterk,” vertelde Hogan aan Logan. Hij ging verder met het beschrijven van een moment dat hem bijzonder bezorgd maakte. “Zodra ik hem de jongen omhoog zag krijgen met de linker om de overhand rechts te gooien? Ik dacht: ‘Oh, mijn God.’… Ik bedoel, echt, het was eng. Ik hou zielsveel van Mike. Ik wil niet dat hij Mike doodt. Jezus,” zei Hogan.

Hulk Hogan, professioneel entertainer en worstelaar, spreekt tijdens de laatste dag van de Republikeinse Nationale Conventie in het Fiserv Forum.

Zijn bezorgdheid voor Tyson, 58, was duidelijk, vooral gezien de onvoorspelbare aard van gevechten, vooral wanneer ruwe kracht in het spel is.

Oorspronkelijk gepland voor juli, moest het langverwachte gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson worden uitgesteld. Tyson had een medische noodsituatie tijdens een vlucht, waardoor het gevecht moest worden verzet naar 15 november.

[ingesloten inhoud]

Voor de uitstel van het gevecht sprak Tyson met Esquire over waarom hij blijft vechten, zelfs in zijn late vijftiger jaren. Zijn uitleg was simpel: de aantrekkingskracht van glorie.

“Ik ben een glorie-junkie. Ik hou ervan dat mensen de hele dag aan me denken,” bekende Tyson. “Ik leef liever een kort leven van glorie dan een lang leven van obscuriteit. Het is gewoon wie ik ben.”

Tyson, altijd openhartig, uitte zijn levenslange honger naar status en erkenning. “Hierom ben ik gaan vechten – om al deze f—ing status te krijgen. Ik ga er de rest van mijn leven naar achtervolgen. Ik weet dat. Ik ga nooit krijgen wat ik wil, omdat ik een van die gretigen voor pijn ben. Ik kan nooit genoeg krijgen.”

Voormalig zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson Syndication Usa Today

Aan de andere kant van het gevecht heeft Jake Paul ook zijn redenen om de ring in te stappen met de voormalige zwaargewichtkampioen. In een interview met The Post tijdens de zomer besprak Paul zijn motivatie om de uitdaging aan te gaan. “Ik wil gewoon een risico nemen,” zei Paul.

Paul erkende de moeilijkheid van het gevecht en gaf toe dat het misschien niet de veiligste beslissing is.

“Ik denk dat ik gek ben hiervoor; dat ben ik zeker omdat ik denk dat niemand het risico in deze positie zou nemen, maar dat is precies wat mij anders maakt. Ik ga voor niemand vertragen en ik wil actief blijven in de sportschool,” zei hij.

Toch toonde Paul respect voor Tyson, en merkte hij de blijvende kracht van de veteranenvechter op. “Hij is Mike Tyson aan het einde van de dag. Hij heeft een dodelijke knock-outkracht en is zeer, zeer ervaren. Ik denk dat het hoe dan ook een smeuïge strijd gaat worden,” voegde Paul eraan toe.

Het gevecht, dat nu gepland staat voor 15 november, belooft een intense confrontatie te worden tussen jeugd en ervaring, waarbij beide mannen vastbesloten zijn om iets te bewijzen in de ring.


De meningen van bijdragen en/of inhoudpartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/hogans-fear-jake-paul-could-knock-out-tyson-permanently-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....