Fox News’ “The Five” veroorzaakte onlangs een verhitte uitwisseling toen co-host Dana Perino een vraag stelde die een politieke brandstorm uitlokte.

De discussie draaide om vice-president Kamala Harris en opmerkingen van de Californische vertegenwoordiger Nancy Pelosi, die opnieuw de favoriete tijdsbesteding van de Democraten gebruikte: het bashen van Trump en zijn aanhangers, zoals gerapporteerd door BPR.

Perino vroeg zich af of Harris ooit Trump “egoïstisch” zou noemen, wat een levendige uitwisseling tussen de panelleden op gang bracht.

10 mei 2024; New York, NY, VS; Televisiepersoonlijkheid Jeanine Pirro tijdens een pauze in het hush money-proces van voormalig president Donald Trump bij de strafrechtbank van Manhattan. Verplichte credit: Victor J. Blue/Pool via USA TODAY NETWORK

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzonden

Jessica Tarlov, de resident liberale van de show, waste geen tijd met haar voorspelbare reactie: “Zeker. Omdat Trump egoïstisch is.”

Tarlov vervolgde met de typische praatjes, waarbij ze beschuldigingen over Trumps persoonlijke leven en zakelijke belangen opsomde. Het script van de linkerzijde is niet veel veranderd—aanvallen, smaden, en dezelfde beschuldigingen hergebruiken die ze al jaren gebruiken.

Maar co-host Greg Gutfeld schoot snel terug met zijn kenmerkende sarcasme, en zei: “Hij werd net neergeschoten, terwijl hij zich kandidaat stelt voor het presidentschap! Man, dat is egoïstisch! Hij is bijna gestorven voor deze baan!”

Afbeelding Credit: Phil Mistry – Shutterstock.com

Tarlov, echter, werd niet ontmoedigd, en bleef maar doorgaan over rechtszaken en hoe Trump zogenaamd “iedereen heeft belazerd” en “zijn vrouwen heeft bedrogen”, alsof dit een baanbrekende onthulling was.

Alsof ze Pelosi’s laatste steek herhaalde, ging Tarlov verder met de bewering: “Het draait allemaal om het zelf met Donald Trump, en hij jaagt op mensen die in deze toxiciteit geloven.” Ze keerde vervolgens terug naar Pelosi’s beruchte “mand vol verachtelijken” argument, waarbij ze suggereerde dat Republikeinen allemaal schuldig zijn aan “racistisch, seksistisch, homofobisch, xenofobisch,” en de lijst gaat maar door.

Gewoon meer liberale beschuldigingen—zelfde smaad, andere dag.

Op dit punt had rechter Jeanine Pirro genoeg. Ze doorbrak de onzin met een vurig weerwoord, waarin ze stelde: “Jullie haten ze persoonlijk, en de Democraten haten Republikeinen!” Pirro herinnerde het panel en de kijkers eraan dat Democraten Republikeinen consequent als paria’s hebben behandeld, vooral sinds de verkiezing van Trump. “De Democraten zijn de partij van haat!” riep Pirro, en bekritiseerde de linkerzijde omdat ze leugens verspreiden over Trump als een Russische marionet en de rechtbanken gebruiken om hem te bespioneren.

Pirro stopte daar niet. Ze verdedigde Trumps karakter door te zeggen: “Donald Trump is een van de meest genereuze mensen die je ooit zult ontmoeten… Als hij egoïstisch was, zou hij zijn geld nemen en ons allemaal het zwijgen opleggen op basis van de manier waarop dit land hem heeft behandeld.” Pirro’s krachtige verdediging resoneerde met conservatieven op sociale media, die haar prezen voor het aan de kaak stellen van de constante hypocrisie en smaadtechnieken van de linkerzijde.

Tarlov, nog steeds naar strohalmen graspend, probeerde een laatste steek uit te delen door Trumps opmerkingen over Joodse kiezers ter sprake te brengen. Maar Pirro bracht het eenvoudig tot een feit: “Donald Trump is de enige die de ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem heeft verplaatst.”


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudsgenoten zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/judge-jeanine-gets-fired-up-goes-off-on-liberal-co-host-in-fiery-five-debate-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....