Een lid van een focusgroep van CNN in de swingstaat Pennsylvania zei dat ze van plan is om op Donald Trump te stemmen, omdat haar “leven beter was toen Trump aan de macht was.”

CNN coördineerde een focusgroep onder kiezers in Erie County, PA, dat velen beschouwen als een cruciaal strijdtoneel in de aankomende presidentsverkiezingen. De 19 kiescollege stemmen van Pennsylvania zijn essentieel voor zowel Trump als Kamala Harris als een van beiden de race naar het Witte Huis wil winnen, met Erie County als opmerkelijke jurisdictie die de uitslag in het voordeel van een van de kandidaten zou kunnen beïnvloeden.

Alle 12 kiezers waren onbeslist voorafgaand aan het presidentiële debat op dinsdag 10 september.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks naar uw Huis Verzonden

Onder hen was een vrouw, die eerder op Trump had gestemd en zei dat het debat haar had overtuigd om opnieuw de GOP-kandidaat te steunen.

“Ik denk dat het belangrijk is om te onthouden dat we stemmen voor de leider van ons land. Niet wie we het leukst vinden, of wie we op ons huwelijksfeest willen, maar [de kandidaat] die ons land daadwerkelijk beter zal maken,” zei ze tegen het netwerk. “We zitten in een ongelooflijk unieke situatie waarin we beide kandidaten eerder aan de macht hebben gezien, en we hebben gezien wat ze zouden doen.”

“Als je feiten tegen feiten afzet, was mijn leven beter toen Trump aan de macht was,” voegde ze eraan toe, en merkte een sterkere economie, lagere inflatie en het risico van herverkiezing van Harris aan om “de problemen op te lossen die haar regering heeft veroorzaakt” op.

Een onderdeel dat opviel tijdens het debat was toen Harris werd gevraagd of kiezers beter af waren dan toen de regering-Biden-Harris aan de macht kwam – en ze uitgebreid op alles behalve die vraag antwoordde.

Velen kwamen op sociale media overeen met de kiezer.

X Screenshot – Joey Mannarino
X Screenshot – Jerry Doshier
X Screenshot – Anamaria

Anderen waren diep kritisch over de Democratische kandidaat… Om de rest van dit verhaal te bekijken, ga naar WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/my-life-was-better-under-trump-swing-state-voter-goes-republican-after-presidential-debate-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....