Dit verhaal is als dat ooit populaire gezegde, “hoe het begon; hoe het gaat.”

Ex-CNN-journalist Marc Lamont Hill is jouw typische linksacademicus en media-commentator. Hij geeft les in “stedelijk onderwijs” aan de City University of New York (CUNY), wat dat ook moge betekenen.

Net als zijn academische linkse medestanders is Hill er zeer op gebrand dat je weet dat hij een DOKTER is. Niet het soort dat de stewardess bedoelt wanneer ze op het intercomsysteem van het vliegtuig vraagt om hulp; we hebben het over de “ik heb een PhD” soort dokter. Zijn website toont Dr. Marc Lamont Hill-Journalist/Scholar/Auteur/Activist. Een renaissance-man, met andere woorden.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Jouw Huis Verstuurd

Er is geen enkele democratische of linkse beleid waar Hill niet voor te porren is, en er is geen enkele rechts of Republikeins beleidsstandpunt dat hij zal goedkeuren. De Democraten zouden dankbaar moeten zijn om hem aan hun zijde te hebben, aangezien je de soort loyaliteit die Hill aan Kam Kam Harris’ blije campagne voor het presidentschap geeft, niet kunt kopen.

Terwijl de campagne van Harris probeert de minst populaire vice-president in de geschiedenis als de oplossing voor het aandoenlijke Amerika te verkopen (ook al is ze deze vier jaar aan de macht en heeft ze het land samen met Biden bedorven), wijzen critici op haar extreme en radicale beleidsmaatregelen. Het is één ding om naar links te leunen, maar we hebben het over iets veel groters.

<pNeem Harris' standpunt over de vraag of de Amerikaanse overheid zou moeten betalen voor de zogenaamde “gendertransitie” operaties voor illegale immigranten die in de gevangenis vastzitten. Ja, je leest het goed. Tijdens zijn eerste debat met Harris op ABC op 10 september beweerde Donald Trump dat dat precies is wat Harris wil—belastinggeld gebruiken om Frankenstein-seksveranderingen uit te voeren op illegale grensoverschrijders die zichzelf in de gevangenis hebben gewerkt. (Terzijde, het is verbazingwekkend om zelfs maar te overwegen dat een illegale immigrant in een Amerikaanse gevangenis zit, aangezien grensoverschrijders blijkbaar boven de wetten staan die gewone stervelingen van Amerikaanse oorsprong regelen.)

Marc Lamont Hill kan gewoon niet geloven hoe gek—gek, dat zeggen we je!—Donald Trump moet zijn om zo’n bizarre bewering te doen.

X Screenshot – Marc Lamont Hill

Mijnheer Hill, je wilt misschien je klacht indienen bij Kam Kam, want Trump vertelde de waarheid. Ja, Virginia, Kamala Harris wil echt belastinggeld gebruiken om geslachtsveranderingen uit te voeren op Jose uit El Salvador.

X Screenshot – Greg Price

Price linkt naar het volgende artikel, ironisch genoeg van CNN (hieronder geplaatst) dat dit bevestigt. Het lijkt onwaarschijnlijk dat het rabiaat pro-Democratische netwerk dit verkeerd zou hebben; het moet ze pijn hebben gedaan om toe te moeten geven dat Kakelende Kamala echt zo’n maanfanaat is.

CNN Screenshot
ACLU Rechten voor Alle Kandidaten vragenlijst 2019
Kamala D. Harris

Erin Burnett van CNN was zichtbaar geschokt op de lucht te horen dat Harris inderdaad deze steun had.

“Ze heeft werkelijk gezegd dat ze dat steunt?” vroeg Burnett aan CNN-collega en de auteur van het bovenstaande artikel Andrew Kaczynski (geen verwantschap met de andere Kaczynski) toen hij haar steun voor “ belastinggefinancierde genderzorg en transitieoperaties voor gedetineerde migranten” uitlegde. Kaczynski bevestigde dat dit waar was – en dat ze het ook steunde voor federale gevangenisgevangenen.

Vrees niet, X is hier! Gebruikers van sociale media stonden onmiddellijk klaar om meneer Hill te helpen. Men zou zelfs kunnen zeggen dat ze hem hielpen om zichzelf te “onderwijzen.” … Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/smug-anti-trump-former-cnn-commentator-ironically-debunked-by-cnns-own-reporting-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....