Na het debat tussen Trump en Harris verscheen de senator uit Ohio, JD Vance, op verschillende media, waar hij Kamala Harris’s optreden sterk bekritiseerde, zijn controversiële uitspraken over immigratie verdedigde, en bedrijven veroordeelde die gebruikmaken van Chinese slavernij terwijl ze profiteren van de Amerikaanse markt.

Republikeins vice-presidentskandidaat JD Vance (R-Ohio) geeft opmerkingen op 5 september 2024, in Arizona Biltmore in Phoenix.

Tijdens een optreden na het debat op ABC News, antwoordde Vance op de vraag van anchor Jon Karl over Donald Trump’s harde karakterisering van Harris, die haar beschreef als iemand zonder mentale capaciteit en intelligentie.

Vance betoogde dat Harris’s retoriek vol lege loze woorden zat, en dat ze tijdens haar tijd als vice-president niet in staat was om tastbare resultaten te leveren.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Je Huis Verzonden

“John, wat ik zag waren veel slogan. Ik denk dat het Amerikaanse volk slim is, en Kamala Harris spreekt tegen hen als kinderen. Ze herhaalt deze belachelijke platitudes, waar, als je er echt over nadenkt wat ze zei, je je realiseert dat het geen zin heeft,” zei Vance. Hij wees erop dat Harris vaak over plannen praat, maar niet in staat is om echte oplossingen te bieden. “Ze is al drieënhalf jaar vice-president. Wat ze niet kan, weigert te doen en niet in staat is om te doen, is te zeggen, ik heb goedkopere prijzen bereikt omdat ze dat niet heeft gedaan, of ik heb goedkopere huizenprijzen bereikt omdat ze dat niet heeft gedaan, of ik heb de zuidelijke grens beveiligd omdat ze dat niet heeft gedaan,” voegde hij eraan toe.

Vance beëindigde zijn kritiek door te vragen of het Amerikaanse volk Harris zou moeten bevorderen, en antwoordde emphatisch: “Ik denk dat het antwoord nee moet zijn.”

In een afzonderlijke verschijning op CNN verdedigde Vance zijn eerdere beweringen over Haïtiaanse immigranten in Springfield, Ohio, die huisdieren zouden ontvoeren en consumeren – een bewering die breed is bekritiseerd.

Kaitlan Collins drong bij Vance aan op het probleem, waarbij ze opmerkte dat lokale functionarissen de bewering hadden weerlegd en vroeg waarom hij het bleef verspreiden.

Vance reageerde door te stellen dat, hoewel functionarissen de rapporten niet hebben bevestigd, ze ze ook niet hebben weerlegd.

“Wel, allereerst hebben stadsfunctionarissen niet gezegd dat het niet waar is. Ze zeiden dat ze niet alle bewijs hebben. We hebben van verschillende kiezers gehoord die ter plekke zijn, Kaitlin, die zowel uit de eerste hand als uit de tweede hand melden dat deze dingen gebeuren,” legde Vance uit.

Hij benadrukte dat lokale bewoners vreemde en zorgwekkende gebeurtenissen rapporteerden, waaronder de ontvoering van huisdieren en wilde dieren. “Deze stad is verwoest door 20.000 migranten. De kosten van gezondheidszorg zijn gestegen. De kosten van huisvesting zijn gestegen. Overdraagbare ziektes zoals HIV en TB zijn in deze kleine stad in Ohio geëxplodeerd. Dit is wat de grenspolitiek van Kamala Harris heeft gedaan,” zei Vance, terwijl hij wees op de bredere problemen die zijn ontstaan door illegale immigratie onder de huidige regering.

Hij bekritiseerde ook de media omdat ze deze problemen niet aankaarten totdat ze een viraal meme werden. “De media gaf niet om de verwoesting die deze beleidsmaatregelen hebben aangericht totdat we het tot een meme over katten maakten,” merkte Vance op.

Op CNBC verschoof Vance zijn focus naar het bedrijfsleven in Amerika, waarbij hij vooral Apple’s gebruik van Chinese slavernij aanpakte.

Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over de techgigant, aarzelde Vance niet om hun onethische praktijken aan te duiden.

“Denk ik dat Apple een slecht bedrijf is? Nee. Denk ik dat ze soms profiteren van Chinese slavernij? Ja, en dat is behoorlijk ziek,” zei hij. Vance benadrukte dat bedrijven zoals Apple, die profiteren van de Amerikaanse markten, ervoor moeten zorgen dat ze Amerikaanse werknemers een eerlijk loon betalen. “Een bedrijf dat wil profiteren van de Amerikaanse markten moet ook Amerikaanse werknemers een eerlijk loon betalen,” sloot Vance af.

Vance’s vurige mediaverschijningen na het Trump-Harris debat benadrukken zijn voortdurende focus op immigratie, economische kwesties en bedrijfsverantwoordelijkheid als centrale thema’s in zijn politieke boodschap.

Bekijk de video:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/jd-vance-repeatedly-kos-journalists-in-savage-3-clip-montage-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....