Deel dit artikel met je vrienden op social media en help ons!

De Russische president Poetin heeft gewaarschuwd dat als westerse landen toestemming geven voor het gebruik van langeafstandsraketten tegen Rusland, dit zou betekenen dat de NAVO-landen in oorlog zijn met Rusland. Dit verklaarde Poetin tijdens een interview met een verslaggever van de staatstelevisie. Hij benadrukte dat een dergelijke beslissing de aard van het conflict drastisch zou veranderen en dat NAVO-landen, inclusief de Verenigde Staten en Europese landen, direct betrokken zouden zijn bij een oorlog met Rusland.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

(Video verwijderd? Klik hier…)

Juiste beslissingen

Poetin benadrukte dat Rusland ‘de juiste beslissingen zal nemen op basis van de dreigingen waarmee we te maken krijgen’ als deze situatie zich voordoet.

Oekraïne dringt erop aan dat de restricties op het gebruik van langeafstandsraketten, geleverd door westerse landen, worden opgeheven. Hierdoor kunnen deze raketten diep in het Russische binnenland worden ingezet.

Dringend onderzoek

Hoewel de Verenigde Staten zich altijd tegen deze maatregel hebben verzet, heeft minister van Buitenlandse Zaken Blinken beloofd om de vraag van Oekraïne ‘dringend’ te onderzoeken.

Op dit moment worden versoepelingen van de regels voor het afvuren van langeafstandswapens besproken door westerse topdiplomaten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?


Source: https://www.ninefornews.nl/poetin-over-gebruik-langeafstandswapens-dit-zou-betekenen-dat-navo-landen-in-oorlog-zijn-met-rusland/

.


Een gedachte over “Poetin over gebruik langeafstandswapens: ‘Dit zou betekenen dat NAVO-landen in oorlog zijn met Rusland’.”
  1. Brussel plat gooien zal met precisie gedaan moeten worden zodat alléén de ongekozen van der Leyenkliek geruimd wordt. Te hopen dat dit zo min mogelijk burgers het leven kost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....