Joe Biden bevond zich in een ongemakkelijke situatie tijdens een foto-opname bij een brandweerkazerne in Pennsylvania op woensdag, poseerde met een groep kinderen, van wie velen trots hun steun voor de voormalige president Donald Trump toonden.

Het evenement vond plaats in Shanksville, Pennsylvania, terwijl Biden zijn eerbetoon bracht voor de 23e verjaardag van de aanslagen van 11 september. Het was echter niet de plechtigheid van de gelegenheid die de aandacht trok, maar de duidelijke pro-Trump-boodschap die de kinderen rondom de 81-jarige president droegen, zoals gerapporteerd door de New York Post.

7 maart 2024; Washington, DC, VS; President Joe Biden houdt de State of the Union-toespraak voor het Congres in het Amerikaanse Capitol in Washington op 7 maart 2024. Vice-president Kamala Harris applaudisseert op de achtergrond. Verplichte credit: Josh Morgan-USA TODAY

De nu virale foto, gedeeld door de conservatieve influencer Benny Johnson op X, toont een groep van ongeveer 16 kinderen, waarvan er verschillende Trump-thema kleding droegen.

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Sommige t-shirts toonden het gezicht van de voormalige president prominent, waaronder eentje met Trump in Terminator-stijl zonnebril, vergezeld van de woorden “I’ll be back.”

Het visuele contrast tussen de pro-Trump kleding en Biden’s aanwezigheid op het evenement schetste een beeld van ongemak voor de zittende president. Een tiener, die aan de rechterkant van Biden stond, keek bijzonder ongeamuseerd en weigerde te glimlachen voor de camera’s.

Voormalig president Donald Trump maakt een campagne-optreden op donderdag 29 augustus 2024 in het La Crosse Center in La Crosse, Wisconsin. Het town hall-formaat werd gepresenteerd door de voormalige democratische congreslid Tulsi Gabbard.

Naast het poseren met de kinderen bracht Biden ook pizza en bier naar de brandweerkazerne, na een kranslegging bij het Flight 93 Memorial. Deze plek herdenkt de passagiers van United Airlines Flight 93, die moedig de kapers overwonnen op 9/11, waardoor het vliegtuig niet zijn beoogde doel raakte. In plaats daarvan stortte het vliegtuig tragisch neer in een landelijke omgeving van Pennsylvania.

Het moment nam een luchtiger wending toen een lokale man Biden een rode “Trump 2024”-pet gaf. In plaats van zich terug te trekken, zette Biden de pet even op zijn hoofd met een glimlach voordat hij deze snel weer teruggaf.

Shanksville, gelegen in het conservatieve hart van Pennsylvania, maakt deel uit van een regio waar meer dan 77% van de kiezers hun stem op Trump uitbrachten tijdens de verkiezingen van 2020.

Bidens aanwezigheid daar, gecombineerd met de zichtbare en enthousiaste steun voor Trump, voegde een zekere ironie toe aan de gelegenheid. Terwijl Biden de uitdagingen van zijn presidentschap blijft navigeren, dienen momenten als deze als scherpe herinneringen dat een groot deel van het hartland, vooral in slagtandenstaten zoals Pennsylvania, nog steeds stevig achter zijn voorganger staat en trouw blijft aan Trumps visie voor Amerika.


De meningen die worden uitgesproken door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/shook-joe-biden-gets-trolled-hard-by-a-bunch-of-kids-in-pennsylvania-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....