Jonge Amerikanen beginnen zich uit te spreken als reactie op het recente Trump-Harris debat, en één stem springt eruit. Bo Loudon, een bekende Gen Z-influencer en vriend van Barron Trump, slaat de alarmbel over wat hij beschouwt als een duidelijke bevooroordeeldheid in de media, zoals gerapporteerd door Fox Business.

“Gen Z zit in deze enorme cyclus van het zien van deze experts op deze mainstream netwerken die ons vertellen wat we wel en niet zouden moeten geloven. Ons vertellen hoe vreselijk Trump het deed tijdens het debat. Maar dat is niet wat wij zagen,” zei Loudon tijdens een interview op Mornings with Maria.

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechstreeks Naar Jouw Huis Verzonden

Loudon hield niet terug bij het spreken over vice-president Kamala Harris. Hij beschuldigde haar ervan de publieke opinie te manipuleren, feiten te verdraaien om Trump slecht te laten lijken.

We zagen Kamala Harris liegen en ons manipuleren over wat we zouden moeten geloven en de voormalige president aanvallen voor een vreselijk persoon te zijn, met leugen na leugen zonder feitelijke controle, met twee moderators tegen Trump. Dat is wat we zagen.”

Zijn perspectief is weerklonken door veel Amerikanen die Harris hebben bekritiseerd voor het vermijden van transparantie, vooral als het gaat om kritieke kwesties zoals de grenscrisis.

Afbeeldingen van Kamala Harris’ bezoek aan Carson City. Aanhangers verzamelden zich bij The Union om de presidentiële kandidaat te horen en te zien in het centrum van Carson City op dinsdagavond 2 april 2019. Kamala Harris Bezoekt Carson City 30

Harris noemde de grens kort tijdens het debat, maar Loudon wees erop dat ze jaren heeft gehad om het probleem op te lossen en niets heeft gedaan. “We zagen een ongelooflijke prestatie van Donald Trump die zijn beleid opsomde, ons vertelde wat hij zou gaan doen, zijn geweldige acties tegen de vreselijke grens. En Kamala Harris vertelde ons alles over wat zij voor de grens zou doen. Maar ze heeft die kans sinds 2021 gehad, en ze heeft niets gedaan.”

Bo Loudon heeft een aanzienlijke aanhang op sociale media, met meer dan 200.000 volgers op Instagram en TikTok, waar hij zijn gedachten over de verkiezingen van 2024 deelt. Hij benadrukte dat jonge kiezers zoals hij niet meer afhankelijk zijn van mainstream nieuwsmedia.

“We krijgen zelfs ons nieuws niet van deze mainstream netwerken, hoor. We krijgen ons nieuws voornamelijk van sociale media en zo. Moet dat zo zijn? Je weet wel, dat kan besproken worden. Maar als je op deze sociale media gaat, zie je video’s met honderden duizenden tot miljoenen weergaven en likes die praten over hoe geweldig Trump’s optreden was en hoe gefikst het hele debat was om mee te beginnen,” zei Loudon.

Voormalig president Donald Trump spreekt bij Alro Steel in Potterville, donderdag, 29 augustus 2024.

In een wending die Loudon humoristisch vond, hebben beroemdheden zoals Taylor Swift Harris publiekelijk ondersteund. Maar Loudon denkt dat ze de plank hebben misgeslagen.

“De influencers die een soort meme zijn geworden om niet leuk te vinden, zoals Taylor Swift, zijn allemaal pro-Kamala Harris, wat echt grappig is. Ze hebben gewoon het verkeerde moment gekozen om hun grootste wapen in te zetten voor haar endorsement.”

Loudon eindigde met een prik naar Harris, en zei: “De mensen zijn zo wakker, meer levend dan ooit. En, weet je, ik denk niet dat Gen Z zich veel interesseert voor het stemmen op een kandidaat die denkt dat wij dom zijn.”


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM Nieuws. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/debate-sparks-gen-z-awakening-says-influencer-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....