In een gewaagde zet die gericht is op het stimuleren van de beroepsbevolking en het verlichten van financiële lasten voor hardwerkende Amerikanen, heeft voormalig president Donald Trump een nieuw belastingverlagingplan aangekondigd dat belastingen op overuren zal elimineren. Tijdens een toespraak aan een menigte schetste Trump hoe deze initiatief de dagelijkse burgers ten goede zal komen, vooral diegenen die overwerken in essentiële sectoren.

“Vandaag kondig ik ook aan dat we als onderdeel van onze aanvullende belastingverlagingen alle belastingen op overuren zullen beëindigen,” verklaarde Trump. “Weet je wat dat betekent? Denk daar eens over na. Dat geeft mensen meer prikkels om te werken. Het biedt de bedrijven veel—het is veel gemakkelijker om het personeel te krijgen.”

29 aug 2024; La Crosse, Wisconsin; VS; voormalig president Donald Trump spreekt op een town hall evenement georganiseerd door Tulsi Gabbard in het La Crosse Center. Verplichte credit: Mark Hoffman/Milwaukee Journal Sentinel-USA TODAY Network

Het plan van Trump is ontworpen om hard werken te stimuleren terwijl het meer mensen naar de beroepsbevolking trekt. Hij heeft overlegd met top economen die, volgens Trump, voorspellen dat dit beleid de beroepsbevolking aanzienlijk zal uitbreiden. “Ik ben naar enkele economen gegaan, geweldige, en ik zei, ‘Wat denk je?’ Ze zeiden, het zou ongelooflijk zijn. Je krijgt een hele nieuwe beroepsbevolking door geen belastingen op overuren te heffen.”

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Trump benadrukte dat deze belastingverlaging ten goede zal komen aan sleutelwerkers, waaronder politieagenten, verpleegsters, fabrieksarbeiders, bouwvakkers, vrachtwagenchauffeurs en machine-operators. Dit zijn de burgers, benadrukte hij, die al lange tijd over het hoofd worden gezien door Washingtonse bureaucraten.

“De mensen die overwerken behoren tot de hardst werkende burgers in ons land, en te lang heeft niemand in Washington naar hen omgekeken. Dat zijn de mensen—ze werken echt. Ze zijn politieagenten, verpleegsters, fabrieksarbeiders, bouwvakkers, vrachtwagenchauffeurs en machine-operators,” ging Trump verder.

Met zijn typische focus op de arbeidersklasse benadrukte Trump dat het tijd is dat deze arbeiders de pauze krijgen die ze verdienen. “Het is tijd voor de werkende man en vrouw om eindelijk een kans te krijgen, en dat is wat we doen want dit is een goede, en ik denk dat het geweldig zal zijn voor het land.”

Trump concludeerde met het belangrijke detail van zijn nieuwe plan: “Dus dat is waarom we zullen zeggen dat als je een overwerkende werknemer bent, wanneer je 40 uur per week voorbij bent—denk daar eens over na—je overuren belastingvrij zullen zijn. Oké, goed. Je gaat het krijgen.”

Terwijl de aankondiging zich verspreidde, vierden veel Amerikanen het vooruitzicht om meer van hun zwaar verdiende geld te behouden, terwijl economen verwachten dat dit beleid nieuwe energie in de beroepsbevolking zal injecteren, een belangrijk onderdeel van Trumps visie voor het revitaliseren van de Amerikaanse economie.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of contentpartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de standpunten van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/trump-drops-a-hint-about-massive-tax-relief-for-hardworking-americans-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....