De succesvolle formule van interviewster Polly Tommey – met een grote bus het land door trekken om de mensen te interviewen over vaccinatieschade – leverde een storm aan reacties en herkenning op wat betreft schade door kindervaccins in Vaxxed II. Vaxxed III is gestoeld op hetzelfde idee.

Gedurende 9 maanden was het Vaxxed Team onderweg en kregen moeders, vaders, tieners, gezinnen, medische professionals, klokkenluiders, advocaten etc. de kans om hun ervaring te vertellen. Alle lagen van de bevolking waren vertegenwoordigd in deze queeste.

“Wat we ontdekten was verbijsterend”, aldus het team. De tragische gevolgen na het nemen van het COVID-19 vaccin variërend van ernstig letsel en overlijden van geliefden, werden aangevuld door professionals en insiders die deelden over corruptie en doofpotten. De schrijnende verhalen over bijvoorbeeld COVID ziekenhuisprotocollen werden nergens in de media zo openlijk besproken. En de consistentie van deze verhalen was alarmerend.
 
 

The People’s study

 
Een studie waarin is berekend hoe groot de oversterfte wereldwijd is – gebaseerd op overheidsdata – kwam uit op een schrikbarende oversterfte van 17 miljoen. Om vast te stellen hoe groot het aantal mensen zijn met schade door de prik is heel moeilijk omdat het verstopt is in andere aandoeningen (turbokankers, aandoeningen van hart- en immuunsysteem, herseninfarcten etc.) In de bus – met ingebouwde studio – was Tommey de basis voor een speciale studie die in het veld werd uitgevoerd. De interviews van Tommey hebben net als bij Vaxxed II weer veel herkenning opgeleverd, en bijgedragen aan bewustwording van de schade. De gesprekken zijn integraal weergegeven op een speciaal daarvoor gecreëerde pagina: “The People’s Study”.
 

“We hebben een pagina gemaakt met meer dan 1.350 namen die tijdens onze reis op de bus hebben getekend. Deze pagina dient als een visuele herinnering aan de wijdverspreide schade die wordt veroorzaakt door een corrupt medisch systeem dat patiënten en hun dierbaren blijft kleineren, negeren en bedriegen.”

Ga hier naar “The Peoples Study”.
Ga hier naar de “Dedication page”.
 
 

Vaxxed III

 
Vaxxed III is gebaseerd op al die getuigenissen, die gebundeld zijn in een documentaire “door de mensen, voor de mensen”. Deze documentaire zal op 18 september in première gaan in USA, en hopelijk later naar Europa komen (Vaxxed I en Vaxxed II werden flink gedwarsboomd door overheidscensuur, maar laten we hopen dat er ook in Europa Screenings zullen komen.)

De trailer
 

 
 


Source: https://stichtingvaccinvrij.nl/vaxxed-iii-en-the-peoples-study/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....