ABC News heeft onlangs controverse veroorzaakt door een cruciaal detail te negeren met betrekking tot vice-president Kamala Harris en een van de moderators tijdens haar debat tegen president Trump.

Harris en ABC News-anchor Linsey Davis zijn beide leden van dezelfde invloedrijke zustersvereniging, Alpha Kappa Alpha (AKA), die een politiek actiecomité (PAC) heeft opgericht nadat Harris de Democratische kandidaat voor vicepresident werd. Deze connectie, hoewel niet onthuld tijdens het debat, roept vragen op over de onpartijdigheid van het evenement, zoals gerapporteerd door de Gateway Pundit.

Tijdens het debat onderbrak Davis, samen met ABC’s David Muir, Trump vaak om hem te factchecken, maar notably factcheckte zij Harris niet. Het gebrek aan onthulling over de band tussen de zustersvereniging en Harris en Davis heeft de kritiek aangewakkerd, waarbij velen ABC beschuldigen van vooringenomenheid ten gunste van Harris.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzend

Davis had eerder gesproken over haar connectie met AKA tijdens de ABC-reportage over de inauguratie van Biden-Harris, maar er werd tijdens het debat zelf geen melding van gemaakt. Harris, die zich bij AKA aansloot aan de Howard University, en Davis, die zich bij de zustersvereniging aansloot aan de University of Virginia, hebben beide diepe banden met de organisatie.

Een andere complicatie in deze kwestie is het feit dat Harris een belangrijke congresadres van de Israëelse premier Benjamin Netanyahu oversloeg om te spreken op de 71ste AKA Boulé in Dallas. Het moment van deze verschijning wekte vraagtekens op bij conservatieven. Bovendien onthullen rapporten van Politico dat AKA in augustus een PAC heeft gevormd ter ondersteuning van Harris’ campagne, een zet die de politieke invloed van de zustersvereniging verder verbindt met haar presidentschap.

[embedded content]

Het gebrek aan onthulling van de Harris-Davis zustersvereniging connectie is niet de enige reden waarom ABC’s debatprestatie onder de loep wordt genomen. Tijdens het debat daagden Davis en Muir Trump actief uit over talrijke claims, met name over onderwerpen zoals abortus en criminaliteit. Toch was dergelijke scrutinie merkbaar afwezig toen Harris misleidende beweringen deed. De ongelijkwaardige behandeling heeft velen aan het twijfelen gebracht of de connectie van Davis met Harris de toon van het debat heeft beïnvloed.

Harris en Davis, die elkaar ontmoetten tijdens een interview in 2023, delen banden door Alpha Kappa Alpha (AKA), wat zorgen oproept bij veel kijkers. Terwijl sommigen beweren dat de twee elkaar nooit eerder hebben ontmoet voor het debat, is hun zusterschapsverbinding onmiskenbaar. Beide vrouwen zijn onderdeel van een politiek actieve organisatie die haar steun achter Harris heeft gegooid.

AKA, een lid van het invloedrijke “Divine Nine” netwerk van historisch zwarte Griekse organisaties, is een belangrijke politieke kracht geworden naarmate de verkiezingen van 2024 naderen. Met AKA die openlijk Harris steunt, twijfelen veel conservatieven eraan of ABC News en Davis echt onpartijdig konden blijven, of dat dit gewoon weer een voorbeeld is van de linkse vooringenomenheid van de media.

Uiteindelijk werpt het falen om de Harris-Davis zustersvereniging connectie te onthullen twijfel op over de eerlijkheid van het debat en roept het bredere vragen op over de rol van de media bij het handhaven van onpartijdigheid.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of contentpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/is-there-more-abc-fails-to-disclose-kamala-harris-and-linsey-davis-connection-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....