Er is de laatste tijd veel te doen over het ABC News-debat tussen vice-president Kamala Harris en Donald Trump. Eén vraag in het bijzonder wekt verbazing: Heeft Harris’ team de debatvragen van tevoren ontvangen?

Hoewel Harris in het begin wankel leek, vond ze snel haar ritme, vooral nadat Trump de haak had genomen bij een opmerking over de grootte van rallies. Dat moment liet Harris toe om het gesprek af te leiden van meer kritische onderwerpen zoals inflatie en immigratie, die haar gemakkelijk in de problemen hadden kunnen brengen.

In plaats van deze dringende kwesties aan te pakken, spuwde ze haar gebruikelijke woordenbrij uit en beantwoorde ze nooit echt de vragen die werden gesteld door de moderators David Muir en Linsey Davis, zoals gerapporteerd door Townhall.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Je Huis Verstuurt

Verrassend genoeg, terwijl Trump werd geconfronteerd met live fact-checking—doorweven met de gebruikelijke mainstream media spin—werd Harris een pas gegeven. Geen moeilijke vragen, geen fact-checking voor haar berg van onwaarheden.

Nu beweert een klokkenluider van ABC News te weten waarom: Harris’ team kreeg niet alleen de vragen van tevoren, maar ze kregen ook de verzekering dat ze niet door de moderators gefactcheckt zou worden. Als dit waar blijkt te zijn, kan ABC News zich midden in een groot schandaal bevinden.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat de Democraten dit spelletje spelen. In 2016 gaf CNN-bijdrager Donna Brazile Hillary Clinton debatvragen van tevoren. Dat schandaal kostte Brazile haar baan. Nu lijkt hetzelfde soort schending plaats te vinden met Harris, aangezien er steeds meer bewijs is dat de kaarten in haar voordeel waren geschud.

Critici van het debat zeggen dat de moderators overduidelijk bevooroordeeld waren, Harris een vrijgeleide gaven terwijl ze Trump onder druk zetten. De LA Times gaf zelfs toe dat Muir en Davis overuren werkten om een Biden-achtige meltdown op het podium te voorkomen.

Ondanks de duidelijke bevooroordeling, deed Harris’ optreden weinig om haar populariteit te vergroten. In feite blijven haar peilingen stagneren.

Zoals door verschillende bronnen gerapporteerd, is er ook groeiende frustratie bij de Democraten zelf. Een voormalige peiler van Clinton was geschokt door het gedrag van de moderators en de algehele behandeling van het debat. Het lijkt erop dat niemand, zelfs degenen aan de linkerzijde, tevreden is met hoe de zaken zijn verlopen.

Als deze beschuldigingen over Harris die de debatvragen van tevoren ontving bewezen waar zijn, kan dit enorm schadelijk zijn voor ABC News en een niveau van mediainmenging blootleggen dat elke Amerikaan zou moeten verontrusten. De mainstream media is al lange tijd beschuldigd van het beschermen van de Democraten, en dit zou alleen maar olie op het vuur gooien.


De meningen die worden uitgesproken door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/abc-news-could-be-plunged-into-a-massive-scandal-if-this-bombshell-is-true/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....