Wat kosten diversiteit, gelijkheid en inclusie? Als je de Universiteit van Noord-Carolina bent, $17 miljoen.

Dat is het bedrag dat het universitaire systeem van de staat bespaart na het afsluiten van enorme stukken DEI-kantoren en posities in elke school in het netwerk van de staat. Kijk maar eens hieronder naar de tabel van de openbare universiteiten van Noord-Carolina, en hoeveel ze hebben bespaard na het afschaffen van DEI.

X Screenshot – Steve McGuire

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzend

Dat klopt, lezers! De Raad van Bestuur van UNC kwam op 11 september bijeen en stemde om in totaal 59 personeelsleden te ontslaan en om 132 functieprofielen “te herschikken” (het lijkt erop dat dit betekent dat de werknemers naar een ander, niet-DEI kantoor werden gestuurd).

Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie, of DEI, is een geestdodend gebruikelijke zin geworden. We horen het overal, de hele tijd. Op het werk. In het nieuws. Van de lippen van politici. Iedere “respectabele” publieke figuur, ambtenaar of instelling praat erover alsof “DEI” het meest uiteraard natuurlijke doel is waar elke mens zich boven alles zou moeten zorgen maken (inclusief academische excellentie).

We weten allemaal waar dit echt om draait: racisme voor eigen gewin. DEI is gewoon een voordelen- en kwalificatieprogramma voor niet-witte mensen. Het is anti-wit racisme dat nooit racisme wordt genoemd, omdat Amerikanen zo lang geprogrammeerd zijn om te geloven dat de VS dagelijks zwarte mensen ontneemt van hun rechten, verarmt of vermoordt, puur voor de perversiteit ervan. In 2024 zou je nooit weten dat de Civil Rights Act van 1964 daadwerkelijk is aangenomen, aangezien zwarte racisme-aanklagers praten alsof anti-zwart racisme vandaag erger is dan in de dagen van lynchen en Jim Crow.

Wat de witte bevolkingsgroep betreft, had de Civil Rights Act net zo goed nooit kunnen worden aangenomen, aangezien deze zeker niet wordt gebruikt om discriminatie tegen witte mensen te stoppen. Het is een legitieme vraag of veel Amerikanen zich er daadwerkelijk van bewust zijn dat alle racisme, inclusief de soort tegen witte mensen, illegaal is onder de wet. In de afgelopen jaren hebben bedrijven zonder schaamte banen geadverteerd voor “personen van kleur,” “vrouwen,” en “LGBT” alsof het legaal was om witte mensen, mannen of hetero mensen van banen uit te sluiten. Het is niet legaal, maar aangezien de wet zelden wordt gehandhaafd wanneer het slachtoffer een wit persoon is, is het de facto  legaal geworden om minderheden te bevoordelen bij het aannemen voor banen.

Laten we eens kijken wat X-gebruikers te zeggen hadden over het nieuws.

Deze vraagt om een vraag. . .

X Screenshot – TrekNow

. . . en iemand anders heeft een antwoord.

X Screenshot – Belbedere is here

Deze man zei het stille deel hardop–niemand wil echt toegeven dat DEI niets meer is dan een schandaal om geld van iedereen te onttrekken om het aan een speciale, heilige kaste te geven… Voor de rest van dit verhaal, ga naar WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/university-of-north-carolina-axes-dei-and-saves-17-million-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....