Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar ik heb veel video’s vertaald die het virusverhaal kritisch onder de loep nemen, en in de beschrijvingen deel ik mijn mening hierover. Deze mening is tot stand gekomen na uitgebreid onderzoek naar het onderwerp. Ik benadruk vaak dat iedereen zelf zijn eigen onderzoek moet doen. Dit houdt in dat je informatie verzamelt, deze verwerkt en de tijd neemt om er goed, verstandig en logisch over na te denken, ongeacht waar dat je naartoe leidt.

Op basis van alles wat ik de afgelopen vier jaar over dit onderwerp heb geleerd, ben ik ervan overtuigd dat de mainstream opvatting over virussen—dat het kleine deeltjes zijn die ziek maken en zich via contact verspreiden—niet klopt. Het is simpelweg onmogelijk.

Het bereiken van deze conclusie was echter niet eenvoudig. Tot 2020 geloofde ik, net als de meeste mensen, dat virussen bestonden en ziek konden maken. Ik heb hetzelfde onderwijs genoten als iedereen en ben net zo geconditioneerd. Het is onmogelijk om alles te weten.

Hier komt het voordeel van kennis over hoe dingen werken om de hoek kijken, zoals conditionering. Als je je hier niet van bewust bent, kun je niet weten dat je geconditioneerd bent, en kun je ook niet proberen jezelf opnieuw te conditioneren. Dit betekent simpelweg dat je de heersende gedachtegang doorbreekt en vervangt door een betere, met bewustzijn—dat wil zeggen dat je precies weet wat je doet en waarom.

Het is echter een strijd. Het gaat niet alleen om het veranderen van die specifieke gedachte; het betekent ook dat wat de meeste mensen denken—inclusief je ouders, leerkrachten, artsen, de bakker en de groenteboer—bijna allemaal verkeerd is. Als je enige bescheidenheid hebt, is dat een hele opgave. Aan de andere kant zijn er de onbetwistbare feiten, en daar begint de strijd in je hoofd.

Geen enkel instituut ter wereld kan hard wetenschappelijk bewijs leveren van een virus dat is geïsoleerd en waarvan door zuivere wetenschap—dus inclusief controle-experimenten—is aangetoond dat deze deeltjes ziekte veroorzaken. Dit weten we dankzij het werk van Christine Massey en vele anderen. Dit betekent dat een hele tak van de wetenschap is gebaseerd op luchtfietserij. Dat kan toch niet waar zijn?

En als dat zo is, hoe zit het dan met de gevestigde media, journalisten en onderzoekers die vasthouden aan de officiële lezing? Hebben zij niet hetzelfde internet als ik? Als ambtenaren op verschillende ministeries hun werk goed doen, komen ze toch ook bij dezelfde informatie uit?

Het is dus niet zo eenvoudig om je mening te herzien. De makers van de documentaire en degenen die erin optreden en het hebben over “het virus” zijn blijkbaar nog niet zover. Dit geldt helaas ook voor veel landelijke alternatieve nieuwsbronnen, zoals de Blackboxen, de Weltschmerzen en Nieuwe Werelden.

We zijn er nog lang niet.
Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws staan er inmiddels ruim 400! (Klik op de afbeelding)


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/docuserie-de-sekte-van-medici-deel-3-nederlands-ondertiteld/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....