Voormalig president Donald Trump maakt de krantenkoppen voor een daad van vriendelijkheid die velen heeft geraakt.

Op donderdag werd een video gepost op X (voorheen Twitter) van een achtjarige jongen genaamd Liam uit New York, waarin het kind een speciale verjaardagsbrief van Trump ontving.

Liam, die lijdt aan een zeldzame hersenaandoening en groeihormoondeficiëntie, werd tot tranen bewogen toen hij besefte van wie de brief afkomstig was.

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks naar Uw Huis Verstuurd

De brief, ondertekend door Trump, was een persoonlijke notitie waarin hij Liam een gelukkige verjaardag wenste en bemoedigende woorden bood.

Trump sprak zijn bewondering uit voor de kracht en vastberadenheid die Liam heeft getoond in zijn jonge leven. De brief luidde:

Beste Liam,

Gelukkige 8e verjaardag. Mevrouw Trump en ik hopen dat je geniet van deze speciale gelegenheid, omringd door de liefde van je familie en vrienden. We zijn zo bemoedigd door de kracht en vastberadenheid die je throughout your jonge leven hebt getoond, en sturen onze liefde en beste wensen terwijl je blijft vechten. Vergeet niet, je bent nooit alleen en we houden je in onze gedachten en gebeden voor voortdurende zorg en goede gezondheid.

Moge God jou en je familie zegenen. Blijf sterk.

Met vriendelijke groet,

Donald Trump

Het moment werd vastgelegd op video, waar Liam zijn moeder vroeg om de brief hardop voor te lezen.

Zijn lieve reactie omvatte een oprechte “Dank je” en “Ik hou van je” gericht aan Trump, samen met een gebaar in gebarentaal.

De video werd gedeeld door podcaster Kevin Smith, die zei dat de familie de brief naar hem had gestuurd en opmerkte dat Trump geen erkenning zocht voor de daad.

Wat de scène nog aangrijpender maakte, was het feit dat Liam een shirt droeg met de tekst: “Het is een Donnie Ding, je zou het gewoon niet begrijpen,” een teken van zijn bewondering voor de voormalige president.

Liam’s familie, wetende hoeveel de brief voor hem zou betekenen, wilde ervoor zorgen dat het een glimlach op zijn gezicht bracht op zijn speciale dag.

Social media merkte snel op de geste, waarbij gebruikers Trump prezen voor zijn stille daad van vriendelijkheid.

Een gebruiker schreef: “Trump is een goed mens. Hij doet dit niet en maakt het dan openbaar. Hij doet het omdat hij weet dat het het hart van dat kind zal verwarmen en dat is alles wat hij nodig heeft.” Een andere persoon merkte op de geschiedenis van Trump met soortgelijke daden, en deelde dat Trump een handgetekende brief had gestuurd naar een vriend voor zijn pensioen, een actie die nooit door de voormalige president werd gepubliceerd.

Dit is niet de eerste keer dat Trump wordt geprezen voor zulke persoonlijke gebaren.

Tijdens zijn ambtstermijn nam hij vaak stappen om verbinding te maken met mensen die ondersteuning nodig hadden.

In een memorabel geval verliet Trump de veiligheid van zijn beschermende kogelwerend glas op een rally in Butler, Pennsylvania, om te kijken naar een oudere vrouw die flauw was gevallen door de hitte. Ondanks het verhoogde beveiligingsrisico benaderde Trump de menigte om persoonlijk zijn beste wensen en een omhelzing aan te bieden.

Hoewel deze verhalen zelden in de mainstream media komen, bieden ze een kijkje in de meer persoonlijke, menselijke kant van Trump.

Zijn aanhangers beweren dat deze daden, vaak genegeerd door de pers, de medemenselijkheid weerspiegelen die een groot deel van het publiek niet te zien krijgt.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/trump-reaches-out-to-child-battling-a-rare-brain-disorder-melts-his-heart-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....