Rick Harrison, ster van de populaire realityshow Pawn Stars, heeft openlijk kritiek geuit op de Democratische Partij, met name op vice-president Kamala Harris, omdat zij de levens van gewone Amerikanen probeert te controleren.

Harrison sprak zijn frustratie uit tijdens een recent interview, waarin hij zijn gedachten over het huidige politieke klimaat deelde en sterke steun betuigde aan Donald Trump.

Harrison hield niet terug in zijn kritiek op de Democraten, en beschuldigde hen er specifiek van de Amerikanen “van wieg tot graf” te willen micromanagen.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzonden

Hij maakte duidelijk dat hij gelooft dat individuen de beste rechters van hun eigen leven zijn, in plaats van politici. “Je hebt de Democraten in Harris, ze willen letterlijk onze hele levens beoordelen en micromanagen, van wieg tot graf. En weet je wat? Ik denk dat ik weet wat het beste voor mij is. Ik denk dat jij weet wat het beste voor jou is, en dat het beste voor dit land Donald Trump is,” zei Harrison.

De Pawn Stars persoonlijkheid ging verder met Kamala Harris te bespotten voor het maken van lege beloften over wat ze zou doen als ze verkozen zou worden, en merkte op dat ze haar plannen al zou kunnen uitvoeren als vice-president. “Ik hou ervan als Kamala Harris op de eerste dag zegt dat ze dit en dat en dat gaat doen. Wanneer je je werk kent, zeg je: ‘Doe het gewoon.’ Je bent er al. Ik bedoel, letterlijk, je zou het Witte Huis in kunnen gaan en het doen en Biden zou niet eens weten dat je het deed,” merkte Harrison op, en suggereerde dat de huidige administratie niet handelt op kritieke kwesties.

Harrison besprak ook de voortgaande fentanylcrisis, die hem persoonlijk raakt.

Zijn zoon is eerder dit jaar tragisch overleden aan fentanyl, en Harrison legt een deel van de schuld bij de Biden-Harris administratie. Hij beschuldigde de overheid ervan illegale drugs zoals fentanyl het land binnen te laten stromen om politieke redenen. “We hebben fentanyl. We hebben, weet je, criminelen, alles. Mijn zoon is dit jaar overleden aan fentanyl, oké? En het is, weet je, ik… er is veel schuld te verdelen, maar een deel van de schuld ligt bij de Biden-administratie. Ze laten het binnen in dit land,” zei hij.

Hij ging verder en stelde vragen over de motieven achter de acties van de administratie: “Waarom laten ze het binnen in dit land? Ik heb geen idee. Maar in hun gekke geest denken ze dat het hen op de een of andere manier stemmen gaat opleveren. Weet je, dat is letterlijk hoe gek ze zijn.” Harrison deed er niet omheen, en stelde dat de Democraten meer gefocust zijn op het behouden van macht dan op het aanpakken van de werkelijke behoeften van het Amerikaanse volk. “Ze geven geen donder om het Amerikaanse volk. Ze geven alleen om in de macht te blijven en het moeras maar door te laten gaan,” concludeerde hij.

Harrison’s opmerkingen hebben weerklank gevonden bij veel Amerikanen die zich zorgen maken over de overreach van de overheid, de fentanylcrisis en de toekomstige richting van het land onder Democratisch leiderschap.

Zijn steun voor Donald Trump blijft sterk, omdat hij gelooft dat Trump de juiste leider is om stabiliteit te brengen en de kritieke kwesties waarmee de natie wordt geconfronteerd aan te pakken.

Bekijk de video:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/pawn-stars-patriarch-blames-biden-harris-admin-for-sons-fentanyl-death-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....