Verschillende “bijdragers” aan Matt Walsh’s nieuwe film “Ben Ik Racistisch?” hebben hun X-accounts verwijderd voor de première van de film.

De film, geproduceerd door de Daily Wire, toont Walsh die de wereld van zogenaamde diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) praktijken blootlegt. Hij woont seminars en evenementen bij die zich richten op positieve discriminatie terwijl hij ook interviews afneemt met DEI-voorstanders.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Jouw Huis Verzonden

Vóór de release van de film op vrijdag 13 september hebben verschillende geïnterviewden hun X-accounts verwijderd.

“White Fragility” auteur Robin DiAngelo was een van de mensen die haar account deactiveerde. Ze komt voor in verschillende scènes binnen de film, inclusief één waarin ze ongemakkelijk een zwarte producer $30 in herstelbetalingen geeft (ondanks dat ze $15.000 voor het interview werd betaald). DiAngelo heeft ook een verklaring afgegeven over de film om te klagen dat ze was misleid om een interview met Walsh te doen.

“Dit is een schande. Ik hoopte dat ze hier zou blijven zodat we morgen samen de release van onze film konden vieren,” schreef Walsh op X de dag voordat de film in première ging. “Zij is echt de ster van de film. Ze zou trots moeten zijn op haar optreden.”

Anderen die hun accounts hebben verwijderd zijn Kate Slater, een “anti-racisme scholar” die haar vierjarige over racisme onderwijst. Ze reageerde echter op de film op Instagram.

“Dit stuk schijt komt op vrijdag uit,” schreef ze op het platform. “Als je je afvraagt waarom ik van de radar ben, komt het omdat ik een inbox vol boze witte mannen heb die woedend zijn dat ik mijn dochter niet als Moana laat verkleden voor Halloween.”

Twee andere mensen die in de film voorkomen, Sarah Rao en Regine Jackson, die “Race 2 Dinner” hosten, waar witte vrouwen een exorbitant bedrag betalen om gecorrigeerd te worden over hun racisme, hebben ook hun accounts verwijderd.

Alleen diegenen die hun accounts hebben verwijderd, komen voor in de trailer van de film (bovenaan dit artikel).

X Screenshot – Riley Gaines

Veel mensen op sociale media waren verheugd te zien dat ze vertrokken.

X Screenshot – Spitfire
X Screenshot – Jason Whitlock
X Screenshot – Joe Zykan

Anderen beweerden dat de geïnterviewden in de film bijdroegen aan hun eigen ondergang… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/dei-activists-delete-social-media-accounts-ahead-of-matt-walsh-am-i-racist-movie-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....