“Jackass” ster Steve-O heeft onlangs aangekondigd dat hij heeft besloten om een geplande stunt met tijdelijke borstimplantaten te annuleren nadat een onverwacht gesprek met een transgenderpersoon zijn perspectief heeft veranderd.

De 50-jarige komiek, bekend om zijn geweldige grappen, had aanvankelijk plannen om de implantaten te krijgen als onderdeel van zijn aankomende “Super Dummy Tour,” waar hij van plan was om mannen op straat te laten denken dat hij een vrouw was voor verborgen cameragrappen.

In een interview met Consequence op donderdag, legde Steve-O uit hoe zijn ontmoeting met een transgenderpersoon in een supermarkt hem ertoe bracht het hele idee opnieuw te overdenken. “Op de dag dat de geplande operatie zou plaatsvinden, stond ik bij de kassa in de supermarkt. En de persoon die mijn boodschappen intikte was kennelijk transgender, en het viel me op als een teken van het universum,” zei Steve-O. Hij besloot de persoon om hun mening te vragen over zijn geplande grap.

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Jouw Huis Verzonden

“Ik had een gesprek met deze persoon dat een diepgaande impact op me had,” deelde Steve-O.

Tijdens het gesprek opende de transgenderpersoon zich over de moeilijkheden en discriminatie die ze hadden ervaren, wat Steve-O ertoe bracht de implicaties van zijn stunt opnieuw te overdenken.

Hoewel Steve-O benadrukte dat zijn bedoeling nooit was om iemand pijn te doen, gaf hij toe dat de reactie op de grap “een mixed bag zou zijn geweest.”

Hij erkende dat hij, hoewel hij eerder niet met leden van de transgendergemeenschap over de grap had overlegd, zich door de ontmoeting realiseerde dat er een andere benadering nodig was. “Ik voel gewoon dat het universum deze ontmoeting voor me heeft gelegd, en uiteindelijk besloot ik dat het universum had ingegrepen,” zei hij.

De transgenderpersoon vertelde Steve-O over de problemen die ze ondervonden, waaronder het verbod om het toilet op het werk te gebruiken, het risico op arrestatie in bepaalde staten voor het hebben van een ID die hen als vrouw identificeerde, en angsten voor politici die pleitten voor extremere maatregelen van discriminatie. “Het was echt hartverscheurend, het niveau van onderdrukking dat werd beschreven,” zei Steve-O.

Dit gesprek dwong hem om het bredere bericht dat zijn grap zou kunnen overbrengen, opnieuw te overdenken. “Zo gezien, dacht ik er op een manier over na die ik eerder niet had gedaan, waar je weet, wauw, misschien is het niet allemaal leuk en spelletjes,” legde hij uit.

Steve-O erkende ook dat de grap verkeerd geïnterpreteerd zou kunnen worden als het vieren van geweld tegen transgenderpersonen, vooral als hij tijdens een van de stunts werd aangevallen, iets wat hij oorspronkelijk dacht dat voor betere beelden zou zorgen. “Toen het me zo werd voorgelegd, dacht ik, wauw, misschien heb ik het verkeer op dat punt gemist.”

Hoewel hij geen spijt heeft van zijn beslissing om de operatie af te blazen, uitte Steve-O enige spijt over hoe openbaar hij de stunt had aangekondigd.

Hij deelde zijn plannen voor het eerst tijdens een verschijning op de “X5 Podcast” in juli, waar hij enthousiast het potentieel voor comedy in het idee beschreef. Toen verklaarde hij dat hij “zo bijzonder verliefd” was op het concept omdat “de kans op comedy, geloof ik, absoluut aanwezig is.”

Reflecterend op de beslissing om de operatie te annuleren, zei Steve-O: “Als ik erop terugkijk, ben ik extreem dankbaar dat het niet is gebeurd. Ik ben echt blij dat ik het niet heb gedaan. Maar dat maakte het niet makkelijker, omdat ik zo vocaal was over mijn plannen om dat te doen, en ik ben nooit het soort kunstenaar geweest dat zegt dat ik iets ga doen en het dan niet doe.”

Uiteindelijk gaf Steve-O toe dat zijn perspectief was veranderd en dat hij waarde hechtte aan het vermogen om te erkennen wanneer hij een fout had gemaakt. “Ik denk dat het een zeer waardevolle eigenschap is om te kunnen toegeven wanneer je het fout hebt,” concludeerde hij.

De “Jackass” alum, bekend om zijn extreme stunts en komische grappen, had de tijdelijke borstimplantaten bedoeld als onderdeel van zijn kenmerkende stijl van toewijding aan comedy.

Zijn onverwachte ontmoeting in de supermarkt leidde hem echter uiteindelijk ertoe om de stunt volledig te heroverwegen en te annuleren.


Origineel artikel hieronder:

Jackass ster Steve-O heeft opnieuw de krantenkoppen gehaald, maar dit keer met een aankondiging die velen doet fronsen.

De notoir grappenmaker heeft verklaard dat zijn volgende grote stunt het krijgen van “D-cup” borstimplantaten inhoudt – een zet die hij bestempelt als zijn “gekste stunt tot nu toe.”

In een recente verschijning op de X5 Podcast, onthulde de nu nuchtere waaghals zijn uitgebreide plan voor de borstvergrotingsescapade. “Ik bedacht een paar jaar geleden het idee om een borstoperatie te krijgen en gewoon een heleboel legitiem grappige verborgen cameragrappen te filmen met mij in vermomming, in verschillende vermommingen, en dan te onthullen wie ik echt ben, en gewoon grappige uithoudingsstunts en wat dan ook,” legde hij nonchalant uit.

Volgens Steve-O heeft hij al een afspraak gemaakt met een arts die hij beschrijft als “de absolute beste ter wereld in het geven van prachtige borsten aan mannen” en heeft hij een vaste datum voor de procedure vastgesteld.

In een poging om eventuele langdurige gevolgen te vermijden, heeft hij verzekerd dat hij de verbeteringen slechts “maximaal twee maanden” zal dragen.

In lijn met zijn Gone Too Far stand-up tour, die doorloopt tot 18 augustus, ziet Steve-O de saga van de borstimplantaten als een promotionele truc.

Hoewel zijn loyale volgers voornamelijk het waanzinnige avontuur hebben aangemoedigd, hebben dissenterende stemmen sterke afkeuring geuit, en hem beschuldigd van het bagatelliseren van de worstelingen van borstkankeroverlevenden die afhankelijk zijn van dergelijke procedures voor reconstructieve en medische doeleinden.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/jackass-star-steve-o-says-he-plans-on-getting-a-d-cup-boob-job-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....