Ryan Wesley Routh, die momenteel wordt onderzocht voor een tweede moordaanslag op voormalig president Donald Trump, heeft een verontrustend verleden met radicale ideeën en gewelddadige retoriek.

In 2023 schreef Routh samen met zijn verloofde, Kathleen Schaffer, een memoire getiteld “De Onwinnelijke Oorlog van Oekraïne: De Fatale Fout van Democratie, Wereldverlating en de Wereldburger – Taiwan, Afghanistan, Noord-Korea en het Einde van de Mensheid.” Dit boek pleit voor de overwinning van Oekraïne op Rusland in wat Routh beschrijft als een “onwinnelijke oorlog” en neemt enkele duistere wendingen in het bespreken van politieke figuren, waaronder Trump, zoals gerapporteerd door The Post Millennial.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks naar Uw Huis Verzonden

Routh maakt er geen geheim van dat hij minachting voor Trump heeft, waarbij hij met opruiende taal schrijft. Hij gaf schokkend toe in het boek dat hij de voormalige president verkeerd inschatte, bood excuses aan Iran aan en nodigde feitelijk uit tot de moord op Trump, en schreef: “U bent vrij om Trump te assassinerenden net als ik.”

Deze retoriek is niets minder dan verontrustend, gezien Routh nu is opgepakt na allegedly geprobeerd te hebben Trump te vermoorden tijdens een golfspel in Florida.

Het voorval vond plaats op Trump’s golfbaan in West Palm Beach toen agenten van de Amerikaanse Secret Service een geweerkolf zagen steken door een hek op ongeveer 300-500 meter afstand. De agenten openden snel het vuur op Routh, die probeerde te ontsnappen maar kort daarna werd gevangen in een zwarte Nissan.

Bij het doorzoeken van de locatie vonden de autoriteiten een GoPro-camera, twee rugzakken en een AR-stijl geweer verborgen in nearby bomen. Opmerkelijk is dat dit de tweede poging op het leven van Trump in twee maanden was.

Routh’s fixatie op Oekraïne en minachting voor Trump is niet nieuw. Hij is een actieve recruiter geweest voor buitenlandse strijders in Oekraïne, en werd zelfs genoemd door The New York Times voor zijn inspanningen.

Routh heeft herhaaldelijk verklaard dat hij bereid is te sterven voor Oekraïne, en gaat zo ver dat hij suggereert dat voormalige Afghaanse soldaten moeten worden ingeschakeld om tegen Rusland te vechten. Hij heeft ook financiële steun verleend aan progressieve oorzaken en Democratische kandidaten sinds 2019, wat hem in overeenstemming brengt met extreem-linkse ideeën.

In interviews probeerde Routh’s zoon, Oran, de acties van zijn vader te bagatelliseren, door te zeggen dat Routh geen gewelddadige man is, maar gewoon een “hardwerkende” en een “geweldige vader.”

<pEchter, zijn eerdere opmerkingen vertellen een ander verhaal. Routh heeft Trump openlijk beledigd op sociale media en in zijn boek, met opmerkingen zoals: “Ik en de wereld hoopten dat president Trump anders en beter zou zijn dan de kandidaat, maar we waren allemaal enorm teleurgesteld en het lijkt erop dat je slechter en achteruit gaat; ben je achterlijk; ik zal blij zijn als je weg bent.”

Dit hele voorval schetst een verontrustend beeld van een man gedreven door extremistische ideeën en een obsessie om Trump uit de politieke arena te verwijderen.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de standpunten van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/would-be-assassins-cryptic-memoir-suggests-dark-intentions-and-global-impact/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....