De autoriteiten van New York City en de federale overheid intensiveren hun inspanningen om een verontrustende toename van rituele dieren offers in de buurt van Jamaica Bay in Queens aan te pakken.

Na recente meldingen van dode en verwondde dieren, waaronder varkens, kippen en ratten, intensiveren de lokale en federale parkenafdelingen de patrouilles en introduceren ze nieuwe maatregelen om deze incidenten te ontmoedigen, die vermoedelijk verband houden met religieuze ceremonies.

De National Park Service (NPS) heeft plannen aangekondigd om mobiele lichten te installeren bij de Addabbo Bridge in Spring Creek Park, een door de federale overheid beheerd gebied, in een poging nachtelijke activiteiten die verband houden met de marteling en doding van dieren te voorkomen.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Jouw Huis Verzonden

Bovendien bevestigde NPS-woordvoerster Daphne Yun dat er meer politiepatrouilles in het gebied zullen worden ingezet om de zichtbaarheid van de wetshandhaving te vergroten en deze daden aan te pakken.

Sinds juli zijn er minstens acht dieren dood of ernstig gewond aangetroffen in de omgeving van Jamaica Bay.

Onder de gruwelijke vondsten waren vijf gewonde varkens, een bijna dode rat die in een tas met kippenbotten was gestopt, en het karkas van een hond met een gebroken nek.

Raadslid Joann Ariola, die Queens vertegenwoordigt, heeft zich luiduit uitgelaten over het probleem en benadrukt dat zowel het Department of Parks van New York City als federale autoriteiten zich inzetten om deze wrede praktijk een einde te maken.

“Ik heb contact opgenomen met mijn partners op zowel federaal als gemeentelijk niveau, en we gaan een nieuw niveau van handhaving in het gebied brengen en echt optreden tegen dit walgelijke gedrag,” vertelde Ariola aan de New York Post. “Dieren zouden om geen enkele reden gemarteld en verminkt moeten worden. Dit eindigt nu.”

In aanvulling op de federale maatregelen heeft het Department of Parks van New York City beloofd de nachtelijke patrouilles in Sunset Cove Park, gelegen in Broad Channel, te verhogen, waar andere resten zijn gevonden.

De extra middelen zijn bedoeld om degenen te ontmoedigen die deze gebieden gebruiken voor religieuze ceremonies waarbij dierenoffers plaatsvinden, die vaak onder het duister plaatsvinden.

Dierenreddingsorganisaties en lokale gemeenschapsleiders dringen aan op meer actie om de situatie aan te pakken.

[ingebedde inhoud]

Sloane Quealy, president van Zion’s Mission Animal Rescue, prees de verhoogde handhaving als een positieve stap, maar roept op tot nog meer patrouilles om verdere wreedheid te voorkomen. “Tot die tijd gaan we van 12 uur ‘s nachts tot 6 uur ‘s ochtends wandelen, gewoon om te kijken of we iets kunnen onderbreken dat er gaande is,” zei Quealy.

De oorsprong van de rituele moorden wordt nog onderzocht, maar sommige lokale religieuze leiders hebben gesuggereerd dat een sekte van hindoe-devoten in het Jamaica Bay-gebieden verantwoordelijk kan zijn voor de dierenoffers.

Andere groepen die vodou beoefenen, zijn ook bekend om nabijgelegen stranden en parken voor vergelijkbare ceremonies te gebruiken, volgens de New York Post.

Hoewel religieuze vrijheid constitutioneel wordt beschermd, maakte Ariola duidelijk dat het martelen en doden van dieren, ongeacht de religieuze context, onaanvaardbaar is.

De verhoogde patrouilles en nieuwe verlichting maken deel uit van een bredere inspanning om zowel de dieren als de lokale gemeenschap te beschermen tegen de gevolgen van deze gruwelijke daden.

De beslissing van de National Park Service om mobiele lichten te installeren en de patrouilles te verbeteren volgt op een recente onthulling van de New York Post over de toename van dierenoffers in het gebied.

Het rapport benadrukte de toename van het aantal gemutilateerde dieren dat nabij Jamaica Bay werd gevonden, en vestigde de aandacht op de noodzaak van sterkere handhaving en betere surveillance in deze gebieden.

De mobiele lichten zouden individuen moeten ontmoedigen om rituelen onder de dekking van de duisternis uit te voeren, waardoor het moeilijker voor hen wordt om ongezien illegale activiteiten uit te voeren.

Raadslid Ariola heeft nauw samengewerkt met zowel federale als lokale functionarissen om ervoor te zorgen dat het probleem snel en effectief wordt aangepakt. “Dit is een gezamenlijke inspanning tussen de federale en gemeentelijke niveaus,” zei ze, waarbij ze opmerkte dat de gecombineerde middelen van de National Park Service en het Department of Parks van New York City zullen helpen om de incidenten van dierenmarteling te verminderen.

Ariola en dierenreddingsgroepen blijven het publiek aansporen om verdachte activiteiten die ze zien in of rond Jamaica Bay te melden.

Ze hopen dat toenemende gemeenschapsbewustzijn, samen met de verhoogde aanwezigheid van wetshandhaving, een einde zal maken aan de toename van rituele moorden die de afgelopen maanden het gebied hebben geteisterd.

Hoewel de redenen achter de dierenoffers onduidelijk blijven, behandelen de autoriteiten de zaak als een ernstige schending van zowel de staats- als de federale wetten.

Dierenleed is strafbaar met boetes en gevangenisstraf in New York, en wetshandhavingsfunctionarissen zijn bereid om vervolging in te stellen tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor de brute behandeling van dieren in deze openbare ruimte.

Terwijl de handhaving toeneemt, zijn de bewoners van Queens en de omliggende gebieden hoopvol dat de verhoogde aanwezigheid van wetshandhaving een einde zal maken aan de verontrustende toename van dierenoffers.

Hoewel religieuze praktijken worden beschermd onder het Eerste Amendement, hebben de autoriteiten duidelijk gemaakt dat ze enige vorm van dierenleed in naam van religie of anderszins niet zullen tolereren.

Voor nu dienen de mobiele lichten en extra patrouilles als een tijdelijke oplossing terwijl onderzoekers werken om te bepalen wie verantwoordelijk is voor de offers en of ze deel uitmaken van een georganiseerde inspanning.

In de tussentijd blijven dierenreddingsorganisaties en lokale leiders hun oproepen tot waakzaamheid en samenwerking herhalen ter bescherming van de dieren en het behoud van de veiligheid en vrede van de Jamaica Bay-gemeenschap.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/law-enforcement-cracks-down-on-animal-sacrifices-in-nycs-jamaica-bay-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....